Home Gaming BATTLEFIELD HARDLINE NU VERKRIJGBAAR

BATTLEFIELD HARDLINE NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Visceral Games™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag aangekondigd dat Battlefield™ Hardline nu verkrijgbaar is in Europese winkels en (als digitale download) op Origin™ voor de pc, de PlayStation®4 en de Xbox One. Battlefield Hardline biedt ultieme actie met agenten en criminelen via de populaire multiplayer-ervaring uit de Battlefield-franchise en een gloednieuwe episodische singleplayer-campagne die is geïnspireerd door moderne misdaadseries. Het spel heeft al geweldige kritieken gekregen: “het is een fascinerende richting voor de Battlefield-serie” (USA Today) en “snel en meedogenloos” (IGN).

“Ons doel met Battlefield Hardline was het maken van de meest complete first-person shooter van dit jaar door voort te borduren op de ongeëvenaarde multiplayerfranchise van DICE, en het toevoegen van een gedenkwaardige singleplayer-ervaring met verhaallijnen en personages die fans laten meeleven, net als in hun favoriete tv-serie”, aldus Steve Papoutsis, General Manager van Visceral Games en Executive Producer van Battlefield Hardline. “We hebben nóg meer strategie, snelheid en verhaal toegevoegd aan een van de beste franchises in de geschiedenis van videogames. We kunnen niet wachten totdat spelers het spel in handen krijgen.”

Battlefield Hardline, dat mogelijk wordt gemaakt door de bekroonde Frostbite™ 3 game-engine, is een stijlvolle en frisse nieuwe benadering van de geprezen franchise, waarin spelers aan beide kanten van de wet kunnen staan tijdens een misdadige confrontatie tussen agenten en criminelen. Battlefield Hardline speelt zich af op de grimmige maar stijlvolle straten van Los Angeles en Miami, en luidt een gloednieuw tijdperk voor Battlefield-fans in met inspirerende nieuwe spelmodi zoals Hotwire en Heist, nieuwe wapens, voertuigen en gadgets waarmee spelers de tegenstanders op hun eigen manier kunnen uitschakelen. Van politiehelikopters en muscle cars tot tokkelbanen en stroomstootwapens, Battlefield Hardline laat gamers zelf bepalen hoe ze de ongelooflijke en chaotische stedelijke oorlogvoering willen benaderen.

 

Battlefield Hardline heeft een ervaren cast van acteurs en schrijvers, inclusief Alexandra Daddario uit True Detective, Kelly Hu uit Arrow, Wendy Calhoun uit Justified en Benito Martinez uit House of Cards. Het spel volgt het verhaal van de beginnende rechercheur Nick Mendoza uit Miami die zich een weg moet banen door een moreel complexe criminele onderwereld. Het verhaal wordt verteld in een episodische vorm die is geïnspireerd door bekende tv-series. Spelers komen voor moeilijke dilemma’s te staan terwijl ze zich aan beide kanten van de wet begeven in een bloederig verhaal over misdrijf en wraak.

 

Spelers kunnen Battlefield Hardline nu kopen door een bezoek te brengen aan http://www.battlefield.com/nl_NL/hardline/buy. Bezoek https://www.facebook.com/battlefield.benelux voor meer info over Battlefield Hardline, volg ons op Twitter via https://twitter.com/EA_Benelux, of meld je jezelf aan voor de officiële Battlefield-nieuwsbrief op www.battlefield.com. Persmateriaal voor Battlefield Hardline is beschikbaar op http://info.ea.com.
Battlefield Hardline fans kunnen ook Battlefield Hardline Premium-lid worden om eerder toegang tot uitbreidingspakketten en exclusieve in-game content te krijgen en het hele jaar door te vechten. Om lid te worden of meer over het programma te lezen, bezoek je: http://www.battlefield.com/nl_NL/hardline/news/battlefield-hardline-premium.

 

* VEREIST BATTLEFIELD HARDLINE VOOR BETREFFEND PLATFORM (APART VERKRIJGBAAR). EERDERE TOEGANG VOOR UITBREIDINGSPAKKETTEN NOG NIET BESCHIKBAAR. ZIE http://www.battlefield.com/hardline/premium VOOR MEER INFORMATIE OVER BATTLEFIELD HARDLINE PREMIUM.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: