Home Gaming Battlefield Hardline naar de EA Access Vault

Battlefield Hardline naar de EA Access Vault

by Mark van Truijen

Het is echt waar! Vanaf vandaag kunnen EA Access-leden genieten van de strategie, de snelheid en het verhaal vanBattlefield™ Hardline, dat naar The Vault is gegaan, alleen op de Xbox One. Battlefield Hardline is de nieuwste toevoeging aan een groeiende verzameling titels in The Vault, waaronder Dragon Age: Inquisition, Battlefield 4, FIFA 15 en Need for Speed™ Rivals. Spelers kunnen het spel via EA Access downloaden en zo veel spelen als ze willen.

Battlefield Hardline biedt ultieme actie met agenten en criminelen via de populaire multiplayer-ervaring uit de Battlefield-franchise en een gloednieuwe episodische singleplayer-campagne die is geïnspireerd door moderne misdaadseries.

Om de toevoeging van Battlefield Hardline aan The Vault te vieren, worden EA Access-leden uitgenodigd om samen met de spelontwikkelaars van Visceral Games™ de grimmige straten van LA op te gaan. Op 16 oktober kunnen spelers zich aansluiten tussen 01:00 uur tot 02:00 uur bij Visceral in diverse spelmodi op Battlefield-servers met de naam “EA Access”.

EA Access-leden kunnen de beste games van EA spelen voor slechts €3.99 per maand. Leden krijgen onbeperkt toegang tot elk spel in The Vault, een groeiende verzameling van meer dan twaalf geweldige EA-games, waaronder Battlefield 4, FIFA 15 en Dragon Age: Inquisition. Ze kunnen ook binnenkort verwachte EA-games spelen, nog voordat ze worden uitgebracht, en een exclusieve korting van 10% krijgen op alle digitale EA-aankopen op de Xbox One. De Play First Trial van Need for Speed wordt uitgebracht op 29 oktober, gevolgd door Star Wars Battlefront op 12 november. Meer informatie vind je op ea.com/eaaccess/nl_NL.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: