That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Battlefield 5 mist ook Map keuzes bij release

DICE gaat met Battlefield 5 over een andere boeg, het wil de game aanbieden als een service waar constant updates voor komen, nu komen we op het punt waar een deel van de features dat niet in de game aanwezig is bij lancering groter is dan het deel dat er wel in zit.

Voor sommige grotere features en modi is het misschien wel begrijpelijk, DICE wil geen dingen uitbrengen waarvan de ontwikkeling nog loopt. Maar als het dan om kleine features gaat is het toch best apart. Een van deze features is de mogelijkheid om een map te kiezen tussen de rondes in. Matthias Wagner heeft laten weten dat deze feature dus niet in de game zal zitten bij lancering.

Cosmetische customization voor voertuigen is ook zo een kleine feature die niet aanwezig is. Dan hebben we The Last Tiger, de War Story van de game, deze komt pas in december, de co-op modi en de battle royale modus komen zelfs pas in 2019. Het blijft nu eigenlijk wel een beetje gissen of de game nu gepusht wordt naar de release datum en dat het haast werk is, of dat dit echt allemaal zo gepland is.