Home Gaming Battlefield 4: nieuwe DLC gratis verkrijgbaar in het najaar

Battlefield 4: nieuwe DLC gratis verkrijgbaar in het najaar

by Sven

Ontwikkelaar DICE zal dit najaar een gratis Battlefield 4 DLC pack uitbrengen. Dit pakket zal beschikbaar zijn voor alle spelers van Battlefield 4.

De gratis DLC heet Battlefield 4 Community Operations en is het resultaat van het Community Map Project, een project waarbij DICE een nieuwe map voor de game heeft gebouwd met input van de community na aandringen van de Battlefield community, waarbij spelers hun mening en feedback konden geven en ze hadden de mogelijkheid om ideeën te geven aan de ontwikkelaars. Uiteindelijk hadden de ontwikkelaars 3 maps ontwikkeld waaruit de spelers konden kiezen wat hun het meest beviel en dat werd dus de jungle map, de reden daartoe was dat de spelers vonden dat er geen jungle map in de games was.

Gratis Battlefield 4 DLC

Deze nieuwe map heet Operation Outbreak, en speelt zich af in een jungle die uitgerust is met een medisch onderzoekscentrum, een oude tempel en een waterval. Volgens DICE is deze jungle vooral geschikt voor infantrie, waardoor het gebruik van snelle en behendige voertuigen van belang is voor succes.

Wanneer deze DLC precies uitkomt, is nog niet bekend. Battlefield 4 is beschikbaar voor de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

http://https://youtu.be/Kf4vWxMjl7Q

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x