Home Gaming UPDATE: Battlefield 1 ontvangt de herfst update

UPDATE: Battlefield 1 ontvangt de herfst update

by Mark van Truijen

UPDATE: Zoals eerder al gezegd is de herfstupdate uitgebracht, deze komt met correcties en tweaks in de gameplay, UI, graphics, audio en meer. Om de hele patch note hier neer te zetten is wat veel, deze is namelijk erg lang. Wel delen we even de link van de pdf met je.

Update notes voor de herfstupdate van Battlefield 1 (PDF) 

Zoals gezegd kreeg Operations een tweak waar de aanvallers een boost ontvangen. De hardcore servers maken hun opwachting, dit tot genot van vele fans.

Het Rent-a-serverprogram van Battlefield 1 maakt zijn debuut. Het is nu mogelijk je eigen prive en openbare server te hosten.

Oorspronkelijke bericht:

Electronic Arts en DICE hebben Battlefield 1 even offline gehaald om het gereed te maken voor de herfst update, nu zijn de servers weer live en kan iedereen genieten van de update.

Mocht je inloggen in de game krijg je om te beginnen de update voor je kiezen, deze is niet heel groot 2GB en zal dus zo binnen zijn.

DICE moet nog komen met een patch note voor de update, wel weten we dat er wat veranderingen zijn aan de Suez multiplayer map, deze heeft nu vijf vlaggen in plaats van drie. De 64-speler versie van operations heeft een verhoging in tickets gekregen, aanvallers starten nu met 256 tickets. Ook is het mogelijk om vanaf hoofd menu je soldaat aan te passen.

Zodra de patch note uitgebracht is zullen we deze posten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: