Home Gaming Batman The Animated Series Level Pack aangekondigd

Batman The Animated Series Level Pack aangekondigd

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag hetBatmanTM: The Animated Series-Level Pack uitgebracht voor LEGO® DC Super-Villains. Dit pakket, ter ere van Batmans 80e verjaardag, is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt een nieuw misdaadbestrijdingsniveau toe. Het pakket is geïnspireerd op BatmanTM: The Animated Series. Deze baanbrekende, Emmy Award-winnende serie is beroemd om zijn film noir esthetiek, intelligente en complexe verhaallijnen en de gestileerde presentatie. Spelers kunnen door Gotham City struinen met zeven nieuwe personages wiens oorsprong op beroemde wijze werd gemoderniseerd in de serie, waaronder The Phantasm, Captain Clown, Man-Bat, Mad-Hatter, Batman, The Joker en Harley Quinn.

The Phantasm is de geheime identiteit van de schurk Andrea Beaumont, waar Bruce Wayne verliefd op was voordat hij Batman werd. Ze is uit op wraak voor de dood van haar vader door een mysterieus maffialid dat uiteindelijk The Joker wordt. Ze draagt een outfit die aan de Grim Reaper doet denken en gebruikt een rookmachine en handschoen met zeisblad.

Captain Clown verscheen in de serie als robot, geprogrammeerd om een trouwe onderdaan van The Joker te zijn en een vijand van Batman. Als robot met unieke kunstmatige intelligentie vormde zijn kracht altijd een uitdaging voor Batman om te verslaan.

Man-Bat was de eerste schurk die verscheen in de pilotaflevering van BatmanTM: The Animated Series. Getroffen door een ziekte die hem dreigde doof te maken, ontwikkelde dr. Kirk Langstrom een experimenteel geneesmiddel dat het DNA van mensen en vleermuizen combineerde. Nadat hij het op zichzelf testte, werkte het geneesmiddel echter averechts en transformeerde hem tot een enorm vleermuisachtig wezen.

Mad Hatter begon als timide wetenschapper Jervis Tetch die experimenteerde met hersencontroletechnologie voor Wayne Enterprises. In een poging indruk te maken op een meisje, verkleedt hij zich als het Mat Hatter-personage uit zijn favoriete boek en gebruikt zijn hersencontroletechnologie om mensen te hersenspoelen zodat ze doen wat hij wil.

Nadat zijn ouders hem werden ontnomen als kind wijdde Batman (Bruce Wayne) zijn leven aan een eindeloze kruistocht tegen alle criminelen, zodat wat hem was overkomen nooit meer iemand anders zou overkomen. Als selfmade superheld zonder superkrachten reisde Bruce over de hele wereld en richtte zich op het trainen van zowel zijn lichaam als zijn geest tot vrijwel fysieke perfectie. Toen de tijd rijp was, keerde hij terug naar Gotham City om de cape en kap aan te trekken en Batman te worden. Met behulp van zijn ongelooflijke vaardigheden en een arsenaal aan gadgets en toonaangevende technologie houdt Batman een toeziend, beschermend oog op de burgers van Gotham City, met name tegen gekostumeerde criminelen zoals The Joker.

The Joker, bekend als Batmans aartsvijand, is een onvoorspelbare snode crimineel. Hij gebruikt elke kwaadaardige truc die hij maar kan bedenken om te proberen Batman te vernietigen en Gotham City over te nemen. In BatmanTM: The Animated Series begint The Joker met het uitvoeren van criminele opdrachten voor de maffia. Hij wordt door Batman in een hoek gedreven tijdens een poging tot een overval op de Ace Chemical Plant. Hij valt in een vat chemicaliën die hem verminken en zijn geest verder verstoren, waardoor The Joker wordt geboren.

De beruchte en iconische Harley Quinn verscheen voor het eerst in BatmanTM: The Animated Series toen zij en The Joker samenspanden tegen commissaris Gordon, maar door Batman werden gestopt. Psychologe dr. Harleen Quinzel begon haar carrière bij het gesticht in Arkham, waar ze voor het eerst The Joker ontmoette. Terwijl ze probeerde te analyseren hoe de clown dacht, keerde hij de rollen om. Hij bespeelde haar geest, waardoor ze hem uiteindelijk hielp ontsnappen en veranderde in zijn criminele sidekick en geliefde, Harley Quinn. 

Het BatmanTM: The Animated Series-Level Pack is onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo SwitchTM en Windows-PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: