Home Gaming Batman: Return to Arkham verschijnt 20 oktober 2016

Batman: Return to Arkham verschijnt 20 oktober 2016

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat BatmanTM: Return to Arkham op 20 oktober 2016 beschikbaar is voor PlayStation®4 en Xbox One. De bundel bevat geremasterde versies van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, inclusief alle Game of the Year editie bonusmaterialen en downloadable content ooit uitgegeven.

 

Batman: Arkham Asylum is waar het allemaal begon. De game, oorspronkelijk ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgebracht in 2009, bracht actie, avontuur en het superheldengamegenre naar een nieuw niveau en bracht spelers in aanraking met een uniek, donker en sfeervol avontuur dat hen naar de diepten van Arkham Asylum bracht. Met een origineel verhaal kunnen gamers zich verplaatsen in de schaduw en hun vijanden angst inboezemen. Spelers moeten het opnemen tegen The JokerTM en Gotham City’s beruchtste schurken, waaronder Harley QuinnTM, BaneTM, Killer CrocTM, Poison IvyTM en ScarecrowTM, die het gekkenhuis hebben overgenomen.

Batman: Arkham City is het vervolg op Batman: Arkham Asylum van Rocksteady Studios uit 2011. De game bouwt verder op het intense, sfeervolle fundament van Batman: Arkham Asylum en stuurt spelers door het uitgestrekte Arkham City; het maximaal beveiligde “thuis” voor alle Gotham City criminelen, gangsters en krankzinnig criminele meesterbreinen. Met een ongelooflijke Rogues Gallery van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen, zoals CatwomanTM, The JokerTM, The RiddlerTM, Two-FaceTM, Harley QuinnTM, The PenguinTM, Mr. FreezeTM en vele anderen, ervaren gamers onder meer hoe het voelt om The Dark KnightTM te zijn en gerechtigheid te brengen voor de inwoners van Arkham City.

Batman: Return to Arkham is gebaseerd op DC Comics’ Batman licentie en heeft PEGI 16. De nieuw vrijgegeven officiële Batman: Return to Arkham Side-by-Side trailer toont de verbeterde graphics, verbeterde modellen, omgevingen, lighting, effecten en shaders van het spel. Batman: Return to Arkham is geremastered door Virtuos met gebruik van de Unreal Engine 4 en heeft een adviesprijs van € 49,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x