Home Gaming Bandai Namco presenteert nieuwe IP: Impact Winter

Bandai Namco presenteert nieuwe IP: Impact Winter

by Mark van Truijen

Overleven in een vijandige wereld is niet gemakkelijk. Het goede nieuws is dat de redding over 30 dagen zal arriveren. Als je dan nog leeft… BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Mojo Bones hebben vandaag bevestigd dat spelers vanaf voorjaar 2017 hun overlevingsinstincten kunnen testen met IMPACT WINTER, digitaal voor PC verkrijgbaar. De survival game is ontwikkeld door Mojo Bones en daagt spelers uit om Jacob Solomon en zijn team van 4 overlevenden 30 dagen lang te laten overleven in een keiharde, winterse omgeving.

De strijd om te overleven maakt elke playthrough in IMPACT WINTER uniek. Spelers zullen samen met Ako-Light, een robot-metgezel, de vijandige wereld verkennen en manieren moeten vinden om te overleven in het bevroren landschap.

“Toen Mojo Bones ons kennis liet maken met IMPACT WINTER, wisten we direct dat deze alternatieve survival-ervaring, met haar opvallende artistieke keuzes, spelers een uniek avontuur zou bieden. We zijn erg blij om samen met Mojo Bones aan dit project te werken en ons aanbod van games te verbreden,” zegt Hervé Hoerdt, VP Mktg & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

“Het team hier bij Mojo Bones is extreem trots en verheugd om krachten te bundelen met BANDAI NAMCO Entertainment voor de release van IMPACT WINTER,” zegt Stuart Ryall, Co-Founder en Designer bij Mojo Bones Ltd. “Wij als gamers hebben Mojo Bones in 2011 opgericht om unieke ideeën en concepten te verkennen. IMPACT WINTER is de meest ambitieuze stap in onze reis tot nu toe; we haalden inspiratie uit onze favoriete games, films, muziek en literatuur en bouwden hier op voort om een one-of-a-kind survival-adventuur te creëren.”

IMPACT WINTER zal vanaf het voorjaar van 2017 digitaal voor PC verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie over IMPACT WINTERkun je terecht op impact-winter.com. Meer informatie over andere producten van BANDAI NAMCO Entertainment Europe vind je op https://www.bandainamcoent.eu, op hun Facebook of hun Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x