Home Gaming BANDAI NAMCO Entertainment presenteert exclusieve line-up op ABUNAICON 2016

BANDAI NAMCO Entertainment presenteert exclusieve line-up op ABUNAICON 2016

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment kondigt haar line-up van exclusieve content voor ABUNAICON 2016 aan, die plaats zal vinden in Veldhoven van 26 tot 28 augustus. Bezoekers zullen de volgende games kunnen ervaren:

  • DRAGON BALL XENOVERSE 2 gooit spelers in de grootste en meest gedetailleerde DRAGON BALL wereld van alle games in de franchise tot nu toe, waar zij hun krijgskunsten kunnen laten zien en de enorme nieuwe hub city kunnen verkennen! Op ABUNAICON kunnen spelers DRAGON BALL XENOVERSE 2 voor de eerste keer in Nederland spelen!
  • In SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION beleven fans een gloednieuw verhaal, geschreven onder het toeziend oog van Reki Kawahara, de originele auteur van de SWORD ART ONLINE manga. Het biedt diepgaande RPG gameplay die op perfecte wijze wordt gematched met snelle actie. Spelers zullen het op moeten nemen tegen allerlei monsters en karakters als zij door dit nieuwe avontuur stormen om de intense, explosieve gevechten uit SWORD ART ONLINE te beleven.
  • GOD EATER 2 RAGE BURST is een monster slaying action RPG die de nadruk legt op een authentieke, post-apocalyptische verhaallijn over de Fenrir Organization en de GOD EATER squad met een zeer dynamisch, uitdagend gevechtssysteem. Spelers zullen hun vijand moeten leren kennen voor zij toeslaan; hun levens hangen er van af.

    Bovendien zal er een feest worden gegeven met wedstrijden, themamuziek en een unieke DRAGON BALL-taart ter ere van 30 jaarDRAGON BALL. Gefeliciteerd met je 30-jarige jubileum, Goku!

DRAGON BALL XENOVERSE 2 zal verschijnen op 28 oktober 2016 voor Xbox One, PS4 en PC. De Collector’s Edition is hier verkrijgbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x