Home GamingAndroid Bandai Namco Entertainment onhult line-up E3

Bandai Namco Entertainment onhult line-up E3

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat er naast de vele presentaties ook speelbare demo’s aanwezig zijn op E3 2018, waaronder Jump Force, SOULCALIBUR® VI en Divinity®: Original Sin 2 Definitive Edition, alsook NARUTO to BORUTO®: Shinobi Striker, CODE VEIN™ en MY HERO One’s Justice™. Je kan ze allemaal terugvinden op booth #1647 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe presenteert de volgende games tijdens E3 2018:

CODE VEIN™ (Action Role-Playing-Game voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM) – verkrijgbaar vanaf 28 september 2018.

In de nabije toekomst heeft een mysterieuze ramp voor de vernieling van de wereld gezorgd zoals we die kennen. De hoge wolkenkrabbers, die vroeger ooit symbool stonden voor welvaart, zijn nu omgetoverd tot grafzerken, doorboord door de Thorns of Judgment. Middenin de puinhoop regeert een geheime eenheid Revenants genaamd Vein. Deze laatste nederzetting is de enige plaats waar er nog wordt gevochten om te overleven, gezegend met speciale krachten in ruil voor hun geheugen en de drang naar bloed. Wie zich volledig laat gaan aan de bloedlust, riskeert te veranderen in een van de Lost, vijandelijke monsters met gebrek aan enige vorm van menselijkheid. De Lost stoppen nergens voor om hun honger naar meer bloed te stillen. Maak bondgenoten en ga samen op avontuur om een einde te maken aan de hel waar je in vertoeft in CODE VEIN.

Divinity®: Original Sin 2 Definitive Edition (Role-Playing-Game voor Xbox One en PlayStation 4) – verkrijgbaar vanaf 31 augustus 2018

Divinity: Original Sin 2 voor pc, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden. Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreëerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, waardoor consolespelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise.

Jump Force (Anime Action Fighting Game voor Xbox One, PlayStation 4, pc via STEAM) – Verschijnt in 2019

De allergrootste helden en slechteriken uit Shueisha’s 50 jaar oude Japanse Weekly Shonen Jump manga vechten het tegen elkaar uit op iconische locaties op planeet Aarde in deze anime fighting game waar fans al jaren van dromen! De game combineert ‘s werelds populairste klassieke manga/anime franchises waaronder DRAGON BALL Z, ONE PIECE en NARUTO, en laat spelers toe hun droomteam van drie personage samen te stellen en het uit te vechten in prachtige omgevingen waaronder New York City’s Times Square en Matterhorn in de Alpen.


MY HERO ONE’S JUSTICE™ (Anime Action Arena Fighting Game voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, pc via STEAM) – Verschijnt in 2018

MY HERO ONE’S JUSTICE, gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump® manga- en animereeks, is een 3D arena fighting game waarbij teams van drie het tegen elkaar opnemen in allesvernietigende gevechten. Fans zullen heel wat personages herkennen, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui, naast Pro Heroes All Might en Eraserhead en slechteriken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Non-stop en over-the-top actie gegarandeerd!

NARUTO TO BORUTO™: SHINOBI STRIKER (Anime Action Brawler Game voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM) – Verkrijgbaar vanaf 31 augustus 2018

The Naruto-franchise is terug met het gloednieuwe NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER. Spelers kunnen hun eigen avatar creëren en kiezen tussen een gezicht, kledij en jutsu. Net zoals in het Naruto-universum is het mogelijk om op muren te rennen en te genieten van acrobatische ninja-actie. Door in teams van vier het tegen andere ninja’s op te nemen, is het mogelijk je eigen vaardigheden te verbeteren en je team richting overwinning te stuwen. Bereid je voor op NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER en word de ultieme online ninja!

SOULCALIBUR® VI (Fighting Game voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM) – Verschijnt in 2018

In SOULCALIBUR VI duurt de strijd voort waarbij er wordt gezocht naar de legendarische Soul Swords. De game vindt plaats tijdens de 16e eeuw, nog voor het originele SOULCALIBUR, en kent heel wat geheimen voor de spelers om te ontrafelen. De heroïsche gevechten zijn prachtig vormgegeven in mooie omgevingen. SOULCALIBUR VI introduceert ook Reversal Edge, een gloednieuwe mechaniek waarbij spelers het tij kunnen keren in een handomdraai, en verwelkomt als gastpersonage Geralt of Rivia uit THE WITCHER®.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x