Home Gaming Baldur’s Gate 3 Patch 3 verschijnt 21 september

Baldur’s Gate 3 Patch 3 verschijnt 21 september

by Pim, Sel

De volgende grote patch van Larian Studios voor Baldur’s Gate 3 zal op 21 september uitkomen, samen met volledige ondersteuning voor Mac. Er zijn geen verdere details bekend over de inhoud van Patch 3, maar het wordt verwacht dat deze “nieuwe technologie” zal bevatten om de prestaties in Act 3 te verbeteren (waarvan velen vermoeden dat het AMD FSR 2.0 zou kunnen zijn).

De ontwikkelaar heeft een uitgebreide lijst met functies die ze willen toevoegen op basis van feedback van fans, zoals de mogelijkheid om je uiterlijk midden in het spel te veranderen en een Foto Modus. Modding ondersteuning en cross-platform spelen zijn ook in ontwikkeling, maar waarschijnlijk nog veel verder weg dan andere functies. Larian breidt ook de epilogen van de Origin Characters uit, zoals te zien is bij Karlach’s nieuwe einde (hoewel er geen tijdschema is voor de andere personages).

Baldur’s Gate 3 is beschikbaar voor pc en PS5, met een versie voor Xbox Series X/S later dit jaar (maar zonder lokale split-screen op Series S bij de lancering).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: