Home Gaming Autopsy Simulator verschijnt dit jaar voor PC

Autopsy Simulator verschijnt dit jaar voor PC

by Pim, Sel

Woodland Games en Team17 Digital hebben aangekondigd dat de medische-horror simulatie Autopsy Simulator in 2024 naar PC komt. Oorspronkelijk aangekondigd in 2022, zal de first-person horror ervaring spelers controle geven over een forensisch arts die zijn innerlijke demonen bestrijdt tijdens autopsies in de jaren 1990. De releasedatum volgt binnenkort.

Autopsy Simulator stelt spelers in staat om realistische dossierbestanden te bestuderen, gemaakt in samenwerking met echte forensische professionals, om hun onderzoeken en dissecties te begeleiden. Met behulp van medisch authentieke tools en procedures zullen spelers alles leren wat ze kunnen over de overledene voordat ze het mysterie van hun dood ontrafelen.

In de op zichzelf staande verhaalmodus, Dead Memories, duiken spelers in het verhaal van Jack Hanman. Nadat zijn leven een slechte wending neemt, moet Jack zijn innerlijke demonen bestrijden terwijl hij een reeks gruwelijke post-mortem procedures uitvoert in deze op verhalen gebaseerde psychologische horrorervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x