Home Gaming Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key nu verkrijgbaar

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios sturen spelers vandaag op een episch avontuur vol vriendschap, hartstocht en geheimen, want hun langverwachte, magische JRPG Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, en Windows-pc via Steam®.

In Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key keert schrijver Yashichiro Takahashi, die ook het script van de originele Atelier Ryza-game schreef, terug naar de franchise voor een onvergetelijk derde deel in de Secret-serie. Dit hoofdstuk volgt de avonturen van de populaire alchemist Reisalin Stout en haar ondeugende vrienden, een jaar na de gebeurtenissen in Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy uit 2021. Tijdens hun nieuwe zomerse trip genieten Ryza en vrienden van hun vredige leven op Kurken Island, tot ze horen dat er in een nabije zee een mysterieuze groep eilanden is verschenen. Wanneer blijkt dat deze Kark Isles een negatieve invloed hebben op hun thuisland, gaan Ryza en haar vrienden op onderzoek uit. Dit onderzoek voert hen naar vreemde ruïnes met een enorme poort, waar Ryza een angstaanjagende stem hoort die haar naar de “Code van het Universum” wil leiden. Waar komt die stem vandaan, en wat ligt er achter de poort?
 
Om de mysteriën van de Kark Isles te ontrafelen reizen Ryza en haar vrienden door vier regio’s die voor het eerst geheel “open” zijn – met naadloze overgangen en vol interessante bouwwerken, verborgen gebieden, allerlei dieren en zelfs willekeurig verschijnende missies. Het verhaal loodst het team voorbij vele confrontaties en ontdekkingen, zowel op het land als onderwater. Ryza kan bergwanden beklimmen, over de kust tokkelen en zelfs met een waterbeest langs watervallen omhoog klimmen! Naarmate spelers de uitgestrekte gebieden verder verkennen, zullen hun ontdekkingen meer over het hoofdverhaal onthullen. Daarbij kunnen sommige wilde dieren Ryza naar schatkisten leiden of materialen leveren, terwijl herkenningspunten snel reizen mogelijk maken en verborgen gebieden leiden tot ongekende verrassingen!
 
In de loop van hun reis door Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key zullen spelers niet alleen nieuwe vrienden maken maar ook personages ontmoeten uit eerdere games. Dit nieuwste deel kent in totaal maar liefst elf mogelijke teamleden, één van de grootste aantallen in de geschiedenis van de serie! Tijdens hun missie kunnen Ryza en vrienden ook mysterieuze sleutels vinden en maken. Er zijn verschillende soorten sleutels die goed van pas kunnen komen bij verkennen, synthese en gevechten. Elke sleutel heeft een ander effect, wat spelers aanmoedigt om te experimenteren en de sleutels te veroveren die de geheimen van het eiland ontgrendelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: