Home Gaming ASUS Republic of Gamers kondigt samenwerking aan met Activision voor Call of Duty®: Black Ops 4 (PC)

ASUS Republic of Gamers kondigt samenwerking aan met Activision voor Call of Duty®: Black Ops 4 (PC)

by Mark van Truijen

Vandaag heeft ASUS Republic of Gamers een samenwerking met Activision aangekondigd voor de aanstaande release van Call of Duty®: Black Ops 4 op PC. Tussen 10 september en 12 oktober zal ROG de eerste aanbieder zijn van verschillende bundels waar de PC-versie van de game is inbegrepen. Consumenten kunnen toegang tot de game krijgen door een ROG product aan te schaffen dat in aanmerking komt voor de promotie. Daarnaast hebben het Call of Duty-team en ROG nauw samengewerkt om de AURA Sync-technologie op een unieke manier in te zetten, verspreid over verschillende productlijnen.

‘We vinden het fantastisch om de handen ineen te slaan met ASUS Republic of Gamers voor de release van Black Ops 4’, zegt Anders Nickell, Director of Partnerships bij Activision. ‘Onze ontwikkelaars werken ongelooflijk hard om de beste Call of Duty voor PC ooit te maken. ASUS ROG deelt deze toewijding ook met de community, dus het was een logische keuze om deze merken samen te brengen en om iets unieks te geven aan de fans.’  

‘ASUS Republic of Gamers en Activision hebben beide vele successen behaald binnen hun eigen markten en we kunnen niet wachten om deze partijen samen te brengen’, zegt Vivian Lien, hoofd van Global Marketing bij Republic of Gamers. ‘ROG levert continu geweldige game-ervaringen af door samen te werken met partners en uitgevers, zowel op technisch vlak als op het gebied van business. We hebben al samengewerkt met verschillende eSports-teams . Door deze teams te sponsoren zijn we tot unieke inzichten gekomen, waarmee we de beste performance en toonaangevende innovatie konden verwezenlijken. De samenwerking met Activision is vergelijkbaar, want door nauw samen te werken hebben we Call of Duty kunnen integreren in onze AURA Sync-technologie, waardoor de gameplay-ervaring op PC wordt verbeterd. We zijn trots dat we geselecteerde ROG-producten kunnen aanbieden die zijn gebundeld met het langverwachte Call of Duty®: Black Ops 4 op PC.’

Domineer het gevecht met AURA Sync-integratie in Call of Duty®: Black Ops 4 voor een betere game-ervaring

ROG werkt samen met Activision om unieke AURA Sync-toepassingen en -effecten in te bouwen voor Call of Duty®: Black Ops 4 op PC. Aura Sync coördineert kleuren en effecten met compatibele RGB-verlichte producten zoals desktops, headsets, keyboards, moederboards, notebooks en muizen. Hierdoor wordt het eenvoudig voor gebruikers om hun gehele gaming setup te voorzien van een consistente ‘look en feel’, en ook kunnen ze op een geweldige manier uitdrukking geven aan hun persoonlijkheid en de game die zij spelen. Dankzij de AURA Sync-integratie in Call of Duty®: Black Ops 4 worden gebeurtenissen in het spel doorgeschakeld naar RGB-lichteffecten, om gameplay te verbeteren en de intensiteit van de game te versterken.

ROG en Call of Duty®: Black Ops 4-bundel

Consumenten die een ROG product kopen dat in aanmerking komt voor de promotie krijgen vanaf 10 september toegang tot de Digital Standard Edition van de game. Voor meer informatie over de geselecteerde producten die onderdeel uitmaken van de Call of Duty®: Black Ops 4-bundel, beschikbaarheid en informatie over verzilvering ga je naar https://promotion.asus.com/nl/nl/call-of-duty-black-ops-4-dominate-with-the-best.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x