Home GamingAndroid Asus kondigt ZenWatch 2 aan

Asus kondigt ZenWatch 2 aan

by Jeffrey van den Bogaart

Asus heeft vandaag hun nieuwe ZenWatch aangekondigd. De ZenWatch 2 zal aangestuurd worden door Android Wear en is gemaakt in samenwerking met Google. De ZenWatch 2 zal beschikbaar zijn in 2 formaten en 3 verschillende kleuren met nog is 18 verschillende horloge bandjes waardoor je je smartwatch helemaal naar jou stijl kunt aanpassen. De ZenWatch 2 zal ook samen werken met de Wellness Smartphone app zodat je je fitness en gezond in de gaten kunt houden.

Het nieuwe horloge is in samenwerking met Google gemaakt waardoor de ZenWatch 2 eigenlijk gelijk een goede indruk maakt. Het horloge wordt gemaakt van hoge kwaliteit’s materialen zodat je een erg prettige samenwerking krijgt tussen je smartphone en je smartwatch, hierdoor wordt je in een oog opslag op de hoogte gehouden van update van apps en kan je met een simpele druk of zogeheten Voice Command makkelijk overweg met je smartwatch.

 De ZenWatch 2 is gebaseerd op op de originele ZenWatch van Asus maar is uiteraard sterk verbeterd om het gebruikersgemak nog beter tegemoet te komen. De ZenWatch 2 heeft nu ook een metalen draaiwieltje waardoor er makkelijker gebruik van kan worden gemaakt. Ook maakt de ZenWatch 2 gebruik van een magnetische oplader waardoor die gemakkelijk kan worden opgeladen en daardoor is ook de oplaad tijd van het horloge drastisch afgenomen

De Asus ZenWatch 2 zal uiteraard gemaakt worden van High-end duurzaam roestvrij staal en beschikbaar zijn in 2 formaten, 3 kleuren: Attractive Silver, Gunmetal en Rose Gold. De zogeheten Strap (polsbandje) is ook volledig aanpasbaar in een groot aantal kleuren waardoor je de smartwatch kan aanpassen naar jou smaak. Ook het glas is gemaakt van hard gebogen Gorilla Glas 3 waardoor die goed beschermd blijft tegen schokken en stoten. Asus heeft ook samengewerkt met Swarovski waardoor er een prachtig met diamanten ingelegd bandje is ontstaan voor de wat sjieke look.

De ZenWatch 2 is ook qua software volledige aan te passen. Er staan standaard al een aantal design’s voor de lay-out van het scherm op de watch zodat je voor elke gelegenheid een mooi design kan kiezen. Je kan ook zelf aan de slag en je eigen design maken in de Watch Face Land app zodat die nog meer matcht bij jou style!

Het leuke aan de ZenWatch is dat de camera ook verbeterd is waardoor het mogelijk is om het foto scherm van je camera te zien is op je smartwatch, dit is vooral handig als je bijvoorbeeld de telefoon boven je hoofd houdt en dus niet kan zien wat er op het scherm gebeurt. Hier kan je dus makkelijk op je smartwatch zien wat de camera boven je hoofd ziet!

In het einde van het 3e kwartaal van 2015 horen we meer over de specificaties en prijzen van de ZenWatch 2!

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x