Home GamingAndroid ASUS Benelux biedt eSports-talenten de kans om door te breken

ASUS Benelux biedt eSports-talenten de kans om door te breken

by Mark van Truijen

ESporters opgelet: ROG Masters 2017 komt naar de Benelux! ROG Masters is een wereldwijd eSports-toernooi voor talenten in de games Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) en Dota 2. Iedereen uit de Benelux mag meedoen aan dit regionale kwalificatietoernooi, en de beste spelers strijden voor een prijzenpot van €5.000 per game. Bovendien maken zij kans zich te plaatsen voor de grote finale in Azië, waar met beide games $250.000 prijzengeld valt te winnen!

De Benelux Regional Qualifier van de ROG Masters is het gevolg van een samenwerking tussen ASUS Benelux en ESL Benelux, onderdeel van wereldwijde eSports-marktleider ESL. “We zijn ontzettend blij dat ASUS de groeiende eSports-beweging in de Benelux omarmt. Het is fantastisch om eSporters uit de Benelux de kans te geven om mee te kunnen doen met de prestigieuze internationale ROG Masters”, aldus Jaap Visser, managing director van ESL Benelux.

Gamers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven voor de games CS:GO en Dota 2, en kunnen het vervolgens op ESL’s online platform tegen elkaar opnemen om zich te plaatsen voor het officiële regionale finales op 5 augustus in de studio van ESL Benelux. De volledige planning is als volgt:

 • Kwalificatie (online)
  • Dota 2 – 11 en 18 juli
  • CS:GO – 12 en 19 juli
 • Halve finales (online, live uitgezonden)
  • Dota 2 – 25 juli
  • CS:GO – 26 juli
 • Studio finales (offline, live uitgezonden)
  • 5 augustus

De inschrijvingen voor ROG Masters 2017 zijn nu geopend op https://play.eslgaming.com/benelux/asus-rog-qualifiers-benelux. Kijk hier voor meer informatie en wie weet ben jij de volgende professionele eSporter: https://www.rog-masters.com/en/start

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x