Home Gadgets ASUS Benelux benoemt Vertigo 6 tot haar nieuwe PR-bureau

ASUS Benelux benoemt Vertigo 6 tot haar nieuwe PR-bureau

by Mark van Truijen

 Na een uitgebreide selectie heeft ASUS, het toonaangevende Taiwanese IT-bedrijf, gekozen voor Vertigo 6, een PR- en marketingbureau gespecialiseerd in entertainment en lifestyle, om haar PR-activiteiten te verzorgen in de Benelux. 

Vertigo 6 zal alle PR-activiteiten verzorgen ter promotie van een groot deel van het productportfolio van ASUS, waaronder PC’s, notebooks, ultrabooks, tablets en wearables. Activiteiten bestaan onder andere uit het organiseren van evenementen, het opstellen en verzenden van persberichten, het faciliteren van productrecensies en het ontwikkelen van social media-strategie om de naamsbekendheid van ASUS te vergroten.

Marc Rademaker, PR Manager bij ASUS Benelux: “Wij hebben gekozen voor Vertigo 6 om onze positie in de Benelux te versterken, vanwege hun frisse, strategische blik op PR en social media. Vertigo 6 is uiterst creatief en innovatief – net als ASUS.

We voelen ons vereerd en kijken er naar uit om met en voor ASUS te werken. Het productportfolio van ASUS is indrukwekkend en we zullen alles uit de kast halen om het ASUS-merk te versterken,” aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: