That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Assassin’s Creed Origins expositie nu open voor publiek

De speciale expositie rondom Assassin’s Creed Origins, de Assassin’s Creed Origins Expo, is vanaf nu gratis toegankelijk voor publiek op Utrecht Centraal. Fans kunnen zich tot en met zondag 29 oktober in het Oude Egypte wanen en terugkijken op tien jaar aan gamegeschiedenis.

Feestelijke opening

De Assassin’s Creed Origins Expo werd gisterenavond feestelijk geopend voor een selecte groep gelukkigen die allen zagen dat de sleutel van de Expo door een adelaar werd overhandigd aan Arie Koomen. Arie is al sinds het begin van de Assassin’s Creed-serie fan en vertelde bezoekers dan ook maar al te graag over zijn passie. Marein Meijer, Egyptoloog, nam iedereen vervolgens mee terug in de tijd en vertelde meer over hiërogliefen, het Oude Egypte en natuurlijk de farao’s. Vervolgens was er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om de Expo op eigen tempo te ontdekken, foto’s te maken met de adelaar of plaats te nemen op Cleopatra’s troon. Sfeerfoto’s van deze avond zijn hier te vinden (foto’s: Pim Geerts).

Expo gratis toegankelijk voor publiek

De deuren van de Assassin’s Creed Origins Expo staan sinds vandaag open voor het grote publiek. De expositie is gratis toegankelijk en geeft bezoekers niet alleen de kans om in de wereld van Assassin’s Creed Origins te stappen, maar ook om de geschiedenis van de inmiddels tien jaar oude serie te ontdekken. Bovendien nemen bezoekers letterlijk een duik in de iconische hooibaal en schaffen zij ter plekke exclusieve merchandise aan.

Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins is een gloednieuwe visie voor de franchise, kent een nieuw gevechtssysteem en bevat een vernieuwde verhaal gedreven ervaring. Spelers hebben als protagonist Bayek een heel land, Egypte, om te ontdekken, van woestijnen tot oases en van de Middellandse Zee tot de Piramiden van Gizeh. Tijdens hun tocht door dit grote en onvoorspelbare land, vechten zij tegen gevaarlijke vijanden en beesten.

Assassin’s Creed Origins is vanaf vrijdag 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 (Pro) en Windows PC.

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE