Home Gaming Assassin’s Creed Nexus VR is beschikbaar op de Meta Quest 2, 3, en Pro

Assassin’s Creed Nexus VR is beschikbaar op de Meta Quest 2, 3, en Pro

by Mark van Truijen

Ubisoft heeft een aantal Assassin’s Creed-spellen in de maak, waarvan er verschillende nieuwe dingen proberen waar de franchise in het verleden niet veel mee heeft geëxperimenteerd. Assassin’s Creed Nexus VR is bijvoorbeeld de eerste stap van de serie in virtual reality, en het spel is nu beschikbaar op Meta Quest 2, Meta Quest 3, en Meta Quest Pro headsets. Bekijk de lanceringstrailer hieronder, die een glimp biedt van hoe de stealth, gevechten en parkour eruit zien in VR.

Assassin’s Creed Nexus VR ziet favoriete protagonisten uit eerdere spellen terugkeren in de schijnwerpers, en stelt spelers in staat om nieuwe herinneringen te spelen in de levens van Ezio Auditore, Connor Kenway, en Kassandra. In de moderne setting speel je als een elite hacker in de Assassins Brotherhood, die Abstergo infiltreert.

Het spel beschikt ook over meerdere open kaarten en vrije 360-graden beweging, waardoor vrijheid in exploratie en navigatie mogelijk is, terwijl de gevechten zijn gebouwd rond echte wereldbewegingen voor acties zoals blokkeren, pareren, het gebruik van je wapens, en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d