Home Gaming Dragon’s Dogma 2 showcase gepland voor 28 november

Dragon’s Dogma 2 showcase gepland voor 28 november

by Mark van Truijen

Capcom heeft aangekondigd dat er op 28 november om 1 uur PT een Dragon’s Dogma 2 Showcase zal plaatsvinden. Het zal worden uitgezonden op YouTube en Twitch en zal 15 minuten nieuwe gameplay en informatie bevatten met regisseur Hideaki Itsuno en producent Yoshiaki Hirabayashi.

Dragon’s Dogma 2 werd aangekondigd in juni 2022 voor Xbox Series X/S, PS5 en PC, meer dan een decennium na de release van het eerste spel. Het is ontwikkeld op de RE Engine en speelt zich af in een wereld die vier keer zo groot is als het origineel. Tot nu toe heeft het ontwikkelingsteam verkenning (zonder laadschermen), baasgevechten tegen wezens zoals de Griffin, Vocations en andere nieuwe functies getoond.

Itsuno heeft ook gesproken over hoe het spel inspiratie haalt uit de opkomende wereld van Grand Theft Auto 5 en dat sommige gameplay kan aanvoelen als “gescripte gebeurtenissen”. Met de recente beoordeling van het actie RPG in Saudi-Arabië, zou de showcase een releasedatum kunnen aankondigen bovenop andere nieuwe details. Blijf ondertussen op de hoogte voor updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: