Home Gaming Assassin’s Creed Chronicles trilogie onthuld!!

Assassin’s Creed Chronicles trilogie onthuld!!

by Mark van Truijen

De Assassin’s Creed Chronicles trilogie neemt je mee naar China, Indië en Rusland tijdens de verhalen van drie beroemde Assassins. De eerste chronicle, die zich afspeelt in China, is te downloaden vanaf 22 april in Europa op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC. Assassin’s Creed Chronicles: China wordt gevolgd door Assassin’s Creed Chronicles: India en Assassin’s Creed Chronicles: Russia, die later apart gereleased worden.

 ACC_CHINA_Screen_Combat1_wm_20150331_6PMcet
Assassin’s Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios, in samenwerking met Ubisoft Montreal, waarin je in de huid kruipt van een Meester Assassin in 2.5D. Je reist naar drie afzonderlijke beschavingen en tijdsperiodes in de geschiedenis, waaronder de Ming Dynastie tijdens het begin van haar ondergang, het Sikh Imperium in staat van oorlog in Indië en de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie in Rusland. Elke chronicle staat op zichzelf met een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar zijn verhalend wel met elkaar verbonden.
 ACC_RUSSIA_Screen_Gunplay_wm_20150331_6PMcet
Je speelt als legendarische Assassins, zoals Shao Jun uit de geanimeerde korte film Assassin’s Creed Embers™, en Arbaaz Mir en Nikolaï Orelov uit de Assassin’s Creed graphic novels. Sla toe vanuit de schaduw, beheers de kunst van parkour en neem de ‘leap of faith’ in een verzameling prachtige, levende schilderijen. Elke Chronicle heeft zijn eigen artistieke stijl: van de penseelstroken van China tot de fleurige kleuren van Indië en de karakteristieke propaganda-stijl van Rusland. 
ACC_INDIA_Screen_Viewpoint_wm_20150331_6PMcet

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x