Home Gaming ASSASSIN’S CREED® CHRONICLES: CHINA VANAF NU VERKRIJGBAAR

ASSASSIN’S CREED® CHRONICLES: CHINA VANAF NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed® Chronicles: China, de eerste episode uit de Assassin’s Creed Chronicles trilogie is vanaf nu verkrijgbaar voor PC en is vanaf woensdag 22 april te downloaden via PlayStation Network voor PlayStation®4 en via Xbox Live Marketplace voor Xbox One.

In het 16de eeuwse China besluit de pas aangestelde Keizer Jaijing om zijn rijk te zuiveren van ieder potentieel gevaar voor zijn regime. Daar hoort ook het Chinese Assassin Broederschap bij. In de geanimeerde kortfilm Assassin’s Creed Embers vluchtte de jonge Assassin, Shao Jun, naar het westen om haar training te voltooien bij niemand minder dan Ezio Auditore. Nu keert ze terug naar China om haar vermoorde broeders te wreken en het Chinese Broederschap te redden.

In Assassin’s Creed Chronicles: China kruip je in de huid van Shao Jun. Haar verhaal neemt je mee doorheen heel China en brengt je op plaatsen zoals de haven van Macau, de Maijishan grotten, de Verboden Stad en de Chinese Muur. Om haar doel te bereiken gebruikt de jonge Shao haar snelheid en sluiptechnieken in combinatie met een dodelijk wapenarsenaal. Met onder andere een jian zwaard, een verborgen schoenmes en dodelijke rope darts neemt ze wraak op het regime van keizer Jaijing.

Assassin’s Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios, in samenwerking met Ubisoft Montreal, en laat je in de huid kruipen van een Meester Assassin in 2.5D. Climax Studions voegt de traditionele 16de eeuwse Chinese schilderkunst samen met hedendaagse impressionistische invloeden wat de indruk geeft dat je in een levend schilderij rondsluipt.

Assassin’s Creed Chronicles: China wordt gevolgd door Assassin’s Creed Chronicles: India, in het 19de eeuwse Indië tijdens het Sikh-regime, en Assassin’s Creed Chronicles: Russia dat plaatsvindt tijdens de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: