Home Gaming Assasion’s Creed Rogue sinds gister beschikbaar op de PC

Assasion’s Creed Rogue sinds gister beschikbaar op de PC

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed Rogue is vanaf morgen, 10 maart, zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar via de Uplay shop voor Windows PC.Assassin’s Creed Rogue was reeds beschikbaar via de PlayStation®Store voor Playstation®­3 en via Xbox Marketplace voor Xbox 360.

 

ZEVENJARIGE OORLOG

Assassin’s Creed Rogue is ontwikkeld door Ubisoft Sofia in samenwerking met Ubisoft Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milaan en Boekarest. De PC-versie van Assassin’s Creed Rogue is geoptimaliseerd voor Windows PC door Ubisoft Kiev. Je beleeft nieuwe avonturen gedurende de Zevenjarige Oorlog tijdens de 18e eeuw. Als Shay Patrick Cormac, voormalig lid van de Brotherhood maar nu een gewiekste Assassin Hunter, ervaar je het nieuwe Assassin’s Creed universum vanaf het jaar 1752 door de ogen van een Tempelier.

NIEUWE LOCATIES

in Assassin’s Creed Rogue heb je nu toegang tot nieuwe locaties in het noorden van Amerika, waaronder het bevroren Noord Atlantica, de Appalachian River Valley en New York.

EYE TRACKING

Het ontwikkelingsteam voor de PC-versie van Assassin’s Creed Rogue in Kiev heeft, in samenwerking met Tobii Tech, Eye Tracking-technologie geïntegreerd in de gameplay. Rogue is de eerste game waarin deze technologie is verwerkt en neemt je mee in het Assassin’s Creed universum dankzij de Infinite Screen-ervaring die door Tobii Tech wordt aangeboden.

EXCLUSIEVE CONTENT

De Collector’s Editie is exclusief verkrijgbaar via de Uplay Shop en bevat een collector’s box, een art book, drie litho’s en de originele Assassin’s Creed soundtrack. Verder krijg je toegang tot twee extra singleplayermissies en speciale in-game items.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x