Home Gaming Assasin’s Creed Unity uitgesteld naar 13 November

Assasin’s Creed Unity uitgesteld naar 13 November

by Mark van Truijen

Ubisoft kondigt aan dat Assassin’s Creed Unity een nieuwe releasedatum krijgt. Assassin’s Creed Unity is vanaf 13 november verkrijgbaar. De twee extra weken worden gebruikt om de game te testen en te tweaken, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de game voldoet aan de verwachtingen van de fans en het team zelf. De andere Assassin’s Creed-game, Assassin’s Creed Rogue, komt nu ook tegelijkertijd uit met Assassin’s Creed Unity op 13 november 2014.

“Het maken van een ware next-gen game vereist een leerproces met betrekking tot productieprocessen, in tegenstelling tot het normale productiewerk. Hoe meer het einde nadert, hoe meer wij realiseren dat we er bijna zijn, maar iets meer tijd nodig hebben om er zeker van te zijn dat Assassin’s Creed Unity bijzonder is,” aldus Vincent Pontbriand, Senior Producer bij Ubisoft. “We waarderen de toewijding en het geduld van de gamers voor Assassin’s Creed Unity. Er zijn een paar extra weken bijgekomen, maar het is het wachten dubbel en dwars waard.”

De Assassin’s Creed Unity’s singleplayer-campagne en innovatieve coöp-modus hebben veel waardering gekregen tijdens Gamescom, Europa’s grootste gamebeurs, waar Jeuxvideo.com de game bekroonde tot Beste Action/Adventure Game van de show en XGN.nl zelfs Game van de Show.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

ñïñ çà èíôó.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x