Home Gaming Asa Butterfield de nieuwe Spidey?

Asa Butterfield de nieuwe Spidey?

by Mark van Truijen

Het laatste jaar zijn er veel geruchten gekomen over wie de nieuwe Spiderman gaat spelen. Dit komt doordat Sony en Marvel eindelijk een overeenkomst hebben gevonden en dat Marvel, Spiderman mag gebruiken in de zeer bekende Avengers serie. De vraag is alleen: wie wordt de nieuwe Spiderman?

Zijn er meer acteurs om Spiderman te spelen?
Midden April is er een zogenaamde shortlist rondgegaan, ofwel een lijst waarin acteurs staan die mogelijk de nieuwe rol van Spiderman mag gaan vervullen. Het verassende aan deze lijst is echter dat het voornamelijk vrij jonge acteurs betreft. Het zijn namelijk Natt Wolff(The Fault in Our Stars, Paper Towns), Asa Butterfield(Hugo, Endersgame), Tom Holland(The Impossible), Timothee Chamalat(Homeland) en Liam James(The long way back). De meeste vingers wijzen op dit moment naar de jonge Asa Butterfield(18).

Waarom een nieuwe Spiderman?
Sony was de eerste organisatie die de filmrechten van het Marvel-karakter Spiderman heeft gekregen. Dit betekende echter wel dat Marvel Spiderman niet mocht gebruiken in films. Omdat Spiderman in de eerste reeks van Avengers hoorde te zitten, wilde Marvel zijn eigen karakter graag kunnen gebruiken in de films. Sony en Marvel hebben lange tijd met elkaar overlegd over de filmrechten en zijn eind vorige jaar pas tot een echte compromis gekomen. Dat betekend echter wel dat Marvel de huidige Spiderman, Andrew Garfield, niet mag gebruiken in de filmsserie. Daarom wordt er nu dus door Marvel naar een andere acteur gezocht om Spiderman te kunnen spelen in de succesvolle filmreeks.

Wanneer weten we het zeker?
Er is sprake van een kleine cameo van Spiderman in de nieuwe Captain American film. Waarschijnlijk zal deze cameo na de aftiteling verschijnen. Helemaal zeker weten we dit echter nog niet. Dat zal waarschijnlijk pas in de aanloopt naar Captain America: Civil War plaatsvinden. Natuurlijk zullen we een stuk posten met de “echte” Spiderman wanneer de acteur officieel bekend is gemaakt! Tot dan kunnen we nog genieten van Tobey Maguire als de “oudere” Spiderman en Andrew Garfield als The Amazing Superman. Ook is de kans groot dat ze het Spiderman verhaal weer aanpassen, zodat Spiderman in het originele verhaal van de Avengers past.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x