Home Gaming As Dusk Falls verschijnt 7 maart voor PS4 en PS5

As Dusk Falls verschijnt 7 maart voor PS4 en PS5

by Pim, Sel

Ontwikkelaar INTERIOR/NIGHT heeft aangekondigd dat zijn narratieve avonturenspel As Dusk Falls op 7 maart naar PS4 en PS5 komt. De PlayStation-release van het spel werd aangekondigd met een nieuwe trailer tijdens The Game Awards 2023, die je hieronder kunt bekijken.

Naast de release voor PS4 en PS5 komt As Dusk Falls ook naar meer pc-platforms, namelijk Gog.com en de Epic Games Store.

De PS5-versie van As Dusk Falls zal speciale functies bevatten die exclusief zijn voor het platform en gebruikmaken van de mogelijkheden ervan, waaronder haptische feedback en touchpad-besturing.

As Dusk Falls speelt zich af enkele jaren na gebeurtenissen in 1998 die de levens en lotsbestemmingen van twee families verstrengelen. Het richt zich op de nasleep van de keuzes die worden gemaakt tijdens een mislukte overval in een stadje in Arizona. Het spel heeft een uitgebreid vertakkend verhaal dat verder kan worden verkend dankzij een in-game interface.

As Dusk Falls bevat ook een multiplayer-modus die gebruikmaakt van controllers en smartphones, waardoor maximaal 8 spelers samen het spel kunnen spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x