Home GamingAndroid Arnold Schwarzenegger viert de feestdagen in World of Tanks

Arnold Schwarzenegger viert de feestdagen in World of Tanks

by Pim, Sel

World of Tanks heeft zojuist haar feestdagen trailer uitgebracht waarin de actie held Arnold Schwarzenegger de hoofdrol speelt.

Het is jarenlang een gespreksonderwerp op de fora social media geweest en spelers vroegen vaak wanneer Arnie in World of Tanks zou verschijnen. Ondanks dat de ontwikkelaars nog niet alles mogen verklappen, zou het zo maar eens kunnen zijn dat, ditmaal, wel de wens van vele communityleden uitkomt.

De trailer verteld het verhaal van Johnny die ruim 30 jaar geleden een brief had geschreven die tot heden niet was aangekomen. Ondanks dat het pas na drie decades werd afgeleverd, wist Arnold gelijk wat hij moest doen: in zijn choppa springen en Kleine Johnny bezoeken.

Wat daarna gebeurd zie je in de trailer:

YouTube video

Holiday Ops” is een in-game evenement die elk jaar tijdens de feestdagen en een stukje in het nieuwjaar plaatsvindt in World of Tanks op de PC. Als taak moeten spelers een speciaal ingericht kerstdorp versieren met decoraties die verzameld moeten worden. Hoe meer decoraties des te meer er een feestelijke sfeer ontstaat en de spelers beloond worden met geweldige in-game cadeaus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: