Home Gaming ARK komt met Survival of the Fittest, en een machtige wedstrijd

ARK komt met Survival of the Fittest, en een machtige wedstrijd

by Mark van Truijen

Er is nieuws omtrent ARK; zo is er de lancering van de ARK dev kit direct in de Epic Games Launcher, er is de Alienware mod contest, en de release van de ‘Survival of the Fittest’ tournament battle mode is daar. En om dat te vieren is ARK momenteel beschikbaar in de Amazon Store met een korting van 25%.

 

Studio Wildcard heeft dus de ARK Dev Kit uitgebracht, een gestreamlijnde versie van de UE4 editor om het makkelijker te maken mods te creëren en te delen. Het is beschikbaar via de Epic Games Launcher HIER. Creatievelingen onder ons kunnen hun eigen ARK items, wapens, beesten, mappen, en game modes maken.

jpeg (1)

Ben je ziekelijk goed in het Modden?? De “ARK: Survival Evolved Modding Contest” trapt vandaag af gesponsord door Alienware, en er is gewoon een hele competitie gaande. Het doel van de wedstrijd is om de Unreal Engine 4 ARK Dev Kit te gebruiken en een nieuwe mod te creëren. Spelers kunnen alles indienen, van maps, ondergrondse gangenstelsel, game modes, nieuwe gebouwen, en items, dit alles om een prijs te winnen van meer dan $25,000 in cash en prijzen. Om deel te nemen aan de wedstrijd klik HIER.

●      Grand Prize (1st Place): $15,000 USD, Alienware Area-51 Desktop, and a NVIDIA GeForce GTX 980 Ti Graphics Card

●      2nd Place: $5,000 USD, Alienware X51 Desktop, and a NVIDIA GeForce GTX 960 Graphics Card

●      3rd Place: $2,500 USD and a NVIDIA GeForce GTX 960 Graphics Card

Om de diepte van de ARK Dev Kit te tonen heeft de studio zelf een nieuwe modus gecreëerd ‘Survival of the Fittest’ (SoTF), deze is nu beschikbaar via de Steam Workshop. Elke SotF battle speelt zich af op een gemodde versie van een ARK eiland, met als objective alle andere survivors te vermoorden voor ze jouw vermoorden. Het doet een beetje denken aan The Hunger Games. De map is omringt door een Dome, en deze krimpt ook gedurende de wedstrijd. Zo wordt er verwacht dat je snel bouw en tot actie over ga.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x