Home Gaming Arizona Sunshine 2 nieuwe platformonafhankelijke coöpmodi aangekondigd in gameplayshowcase

Arizona Sunshine 2 nieuwe platformonafhankelijke coöpmodi aangekondigd in gameplayshowcase

by Jos Vis

Tijdens de Arizona Sunshine 2 Gameplay Showcase van vandaag onthulde Vertigo Games spannende updates en nieuwe beelden voor het langverwachte next-gen vervolg op hun blockbuster VR-actie-FPS. Voorafgaand aan de lancering van de game op 7 december voor PS VR2, Meta Quest en PC VR konden fans een diepgaande blik krijgen op de nieuwe campagnegameplay, inclusief nieuwe details over de platformonafhankelijke coöpmodi van de game, post-launch plannen, en meer.

Coöpaankondigingen:

Arizona Sunshine 2 zal volledige platformonafhankelijke multiplayer-functionaliteit bevatten, een coöp-campagnemodus voor twee spelers, een eindeloze Horde-modus voor maximaal vier spelers, en meer. Coöpspel in Arizona Sunshine 2 is gebouwd op de fundamenten die in de originele game zijn gelegd, maar voegt een overvloed aan VR-interacties en -mechanismen toe waarmee Arizona Sunshine 2 freestyle coöpspel meer dan ooit tevoren omarmt.

Plannen na de lancering

Vandaag zijn ook plannen aangekondigd voor ondersteuning na de lancering, waaronder drie extra Horde-moduskaarten die tijdens het eerste jaar zullen worden uitgebracht. Meer details zullen op een later tijdstip worden onthuld.

Bovendien werd er een Quest 3 Upgrade aangekondigd voor Arizona Sunshine 2 op Meta Quest. Vanaf dag 1 kunnen Quest 3-spelers genieten van een verbeterde resolutie, terwijl de Quest 3-upgrade na de lancering, die later in december uitkomt, realtime schaduwen op dynamische objecten introduceert.

Showcase voor één speler-campagne:

Tijdens de showcase presenteerde Peter Deurloo, gamedirecteur van Arizona Sunshine 2, een geheel nieuwe playthrough voor de singleplayercampagne, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal en nieuwe gameplaydetails. Deze omvatten enkele nieuwe hints over het geheel nieuwe, op zichzelf staande verhaal van Rob Yescombe (The Invisible Hours, Farpoint); Buddy, je nieuwe hondenvriend; en gevechtsmechanismen van de volgende generatie, zoals handmatig herladen, melee-gevechten en crafting.

Coöp-avonturen uit de eerste hand van de makers:

Vervolgens verscheen tijdens de Gameplay Showcase een reeks VR-makers in duo’s om de coöpmodus voor de campagne van Arizona Sunshine 2 te debuteren. Leer meer over hun ervaringen met de campagnecoöpmodus van de game, samen met hun nieuwe vriend, Buddy. Verschillende makers hebben hun laatste indrukken van de coöpmodus voor campagnes voor twee spelers gedeeld in lange video’s op hun kanalen.

Speciaal interview met hoofdstemacteur Sky Soleil:

De Gameplay Showcase had een speciale gast: Sky Soleil, hoofdstemacteur uit Arizona Sunshine 2. In een gesprek met het ontwikkelingsteam bespreekt Sky zijn ervaring met het terugstappen in de schoenen van de geestige hoofdpersoon van Arizona Sunshine 2. Voeg daarbij een freestyle stemacteersessie vastgelegd op camera en het wordt duidelijk waarom Sky’s ongelooflijke stemacteurs een cruciaal ingrediënt zijn in de verhalen van Arizona Sunshine 2.

Speciale promoties:

Vier het dit hele weekend met de grootste kortingen tot nu toe op de Arizona Sunshine-franchise op Steam, van tot 80% korting op de originele Arizona Sunshine en de bijbehorende DLC’s, tot de pre-orderkorting op de Arizona Sunshine 2 – Luxe editie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d