Home Gaming ArenaNet onthult de Berserker voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Berserker voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

Vandaag onthult ArenaNet de Berserker, de elite specialisatie voor de ‘warrior profession’ in Guild Wars 2: Heart of Thorns. De Berserker biedt de krijgers een fakkel als nieuw wapen en introduceert “berserk mode”, die de bloeddorstigheid van de krijgers aanspreekt en hun woede ontketent met een groot aantal nieuwe vaardigheden. ‘Berserk mode’ verruilt de standaard meerlaagse adrenaline bar voor een enkele adrenaline bar met kortere skill cooldowns. Hierdoor kunnen spelers hun doelwit domineren met herhaaldelijke aanvallen gedurende een korte periode.  

Een nieuwe blog van game designer Robert Gee onthult de verschillende nieuwe skills, gevechtmechanieken en screenshots van deze elite specialisatie in actie. De blogpost is beschikbaar via de officiële Guild Wars 2 website, via deze link: https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-berserker-warriors-elite-specialization

Een van de vaardigheden van de Berserker is ‘Flames of War’, waarmee krijgers zichzelf in brand kunnen steken en een veld van vuur maken, waarmee ze vijanden levend verbranden voordat het explodeert tot een vlammenzee. Met de ‘Blaze Breaker’ skill kunnen Berserkers hun fakkel in de grond slaan, waarmee ze een golf aan steen en vlammen creëren die richting het doelwit dendert en onderweg alle vijanden verlamt en verbrandt. De Berserker elite specialisatie heeft ook een nieuwe reeks vaardigheden, genaamd rage skills. Deze lijken erg op de fysieke vaardigheden van de krijger, maar hebben het extra effect van bonus adrenaline, wanneer ze in een strijd worden gebruikt.

Meer details over de Berserker worden onthuld in een speciale aflevering van Points of Interest, te zien op vrijdag 21 augustus om 21:00 uur via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (http://www.twitch.tv/guildwars2). Tijdens de live uitzending laten host Rubi Bayer en zijn gasten Robert Gee en Hugh Norfolk spelers de nieuwe geavanceerde specialisatie in al haar glorie zien.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x