Home Gaming ArenaNet kondigt PAX Prime persconferentie aan l zaterdag 29 augustus

ArenaNet kondigt PAX Prime persconferentie aan l zaterdag 29 augustus

by Mark van Truijen

ArenaNet™, uitgever en ontwikkelaar van de veelgeprezen Guild Wars franchise, kondigt een fan- en persconferentie aan, genaamd ‘Guild Wars 2 – The Journey Ahead’, die staat gepland voor zaterdag 29 augustus tijdens PAX Prime in Seattle. ArenaNet voorzitter en medeoprichter Mike O’Brien en Guild Wars 2 game directeur Colin Johanson hosten een speciale presentatie met belangrijke aankondigingen. Tijdens de presentatie brengen ze in kaart wat huidige en toekomstige spelers van de bekroonde MMO en de komende uitbreiding,Guild Wars 2: Heart of Thorns™, te wachten staat. Het evenement vindt plaats om 19:30 uur in het PAX Prime Hydra theater in het Grand Hyatt te Seattle en zal live worden gestreamd op het officiëleGuild Wars 2 Twitch kanaal.

Naast de livestream van het evenement host ArenaNet populaire Guild Wars 2 Twitch streamers op het kanaal voor en na de presentatie. Hoewel de uitzending van de presentatie alleen in het Engels is, kunnen fans meekijken via het Guild Wars 2 Twitch kanaal naar een voorprogramma van populaire streamers in het Engels, Duits, Frans en Spaans, om 18:30 uur, en na de presentatie kunnen ze blijven hangen voor een recap en analyse in alle talen. Het gehele programma is beschikbaar via ArenaNet’s PAX Prime page.

Ook brengt ArenaNet samen met Corsair, maker van hoogwaardige PC’s, Guild Wars 2 naar de showvloer tijdens PAX Prime. De studio heeft demostations klaarstaan en organiseert giveaways bij de Corsair booth #3342, tijdens showuren van vrijdag 28 augustus tot en met maandag 31 augustus.

Om de laatste updates van Guild Wars 2: Heart of Thorns te volgen en om meer te weten te weten over Guild Wars 2, kijk op www.guildwars2.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x