Home Gaming ArenaNet kondigt Mist Champions aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet kondigt Mist Champions aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

ArenaNet heeft van de week Mist Champions aangekondigd, een gloednieuw element voor de Stronghold PvP modus in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Stronghold brengt een nieuwe competitieve ervaring naar Guild Wars 2 en introduceert een PvP modus, rijk gevuld met buit. Spelers vechten als piraten of ridders die de vijandelijke linies infiltreren en de vijandelijke Lord proberen te vermoorden.

De aanvulling van Mist Champions verandert de gameplay die bij deze machtsstrijd hoort fundamenteel, nu strijders zeer gespecialiseerde kampioenen kunnen kopen die men kan oproepen om het tij in de strijd te keren.

Mist Champions geeft spelers drie opties om uit te kiezen, allen met verwoestende superwapens tot hun beschikking:

•    Turai Ossa – Savour of Elona: Deze door de strijd geharde krijger kan een beschermende barrière voor de verdediging van spelers en hun Lord oproepen.
•    Nika – Obsidian Flame Assassin: Guild Wars fans die de game al lang spelen kunnen zich deze held herinneren van een andere uitbreiding, Guild Wars: Factions. Nika heeft de handige mogelijkheid om een heel team en hun Lord, in een keer, in stealth modus te brengen.
•    Grymm Svaard – Sailor and Sword-for-hire: Grymm, ondersteund door zijn schip Nomad II, heeft de mogelijkheid om cannon barrages te sturen. Deze kanonnen verbranden en slaan alle vijanden neer die zij raken.

Voor meer informatie over Guild Wars 2: Heart of Thorns en om op de hoogte te blijven van de nieuwste aankondigingen, bezoek: https://www.guildwars2.com/en-gb/news/meet-the-mist-champions/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x