Home Gaming ArenaNet aanwezig op TwitchCon met unieke Guild Wars 2 programmering

ArenaNet aanwezig op TwitchCon met unieke Guild Wars 2 programmering

by Mark van Truijen

ArenaNet heeft een verrassing in petto voor de fans op TwitchCon vrijdag 25 september en zaterdag 26 september met twee dagen aan livestream activiteiten met nieuws, features, aankondigingen en onthullingen en originele programmering voor Guild Wars 2 en de langverwachte uitbreiding Heart of Thorns.

Een van de belangrijkste highlights van de show vindt plaats op deTwitchCon main stage om 24:00 uur op zaterdag waar ArenaNet game director Colin Johanson de lanceringtrailer voor Guild Wars 2: Heart of Thorns zal onthullen. Wil je niet lang opblijven om het programma te volgen, dan kun je de uitzending terugkijken op Twitch.

Gedurende het evenement verandert het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal in ArenaNet Television, met programmering van 19:00 uur tot 3:00 uur op vrijdag en zaterdag. Populaire Twitch streamers, ArenaNet developers en andere speciale gasten schuiven aan voor een uitgebreid kijkje in de game, exclusieve behind-the-scenes beelden van Heart of Thorns en spotlights op de Guild Wars 2 community. Dit kun je ook allemaal later terugkijken op Twitch.

ArenaNet Television brengt een programmering als nooit tevoren. ArenaNet is een samenwerking aangegaan met de creatieve breinen van iam8bit voor de ontwikkeling van creatieve en originele content voor TwitchCon, zoals een ‘A Taste of Tyria’, een Guild Wars 2 gethematiseerd kookprogramma, gepresenteerd door stemactrice Jennifer Hale, de ‘Guild Wars 2 Game Show’, een trivia show gepresenteerd door Dan Casey van The Nerdist en een live musical segment van Guild Wars 2 music componist Maclaine Diemer.

TwitchCon viert de blijvende groei van game streaming en de populariteit van de persoonlijkheden die van de game de beste tijdsbesteding op aarde maken. ArenaNet is een van de grootste exposanten op de eerste TwitchCon en ziet de show als de ideale plek om de spelerscommunity in Guild Wars 2 naar voren te brengen, die de game als de beste op het gebied van online games beschouwen. De MMO community, ook degenen die sinds kort betrokken zijn bij Guild Wars 2, kunnen zich opmaken voor een geweldig weekend.

Bezoek voor meer details en een volledig overzicht van de programmering van ArenaNet op TwitchCon https://www.guildwars2.com/en/events/twitchcon-2015/

gw2hot_02-2015_launch_trailer_teaser gw2hot_02-2015_taste_of_tyria-jenniferhale

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x