Home GamingAndroid Apex Legends™ Mobile is nu beschikbaar voor Android en iOS

Apex Legends™ Mobile is nu beschikbaar voor Android en iOS

by Sven

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag met trots aangekondigd dat Apex Legends Mobile, de nieuwe strategische Battle Royale-game die zich afspeelt in het fascinerende Apex Legends-universum, nu beschikbaar is voor Android en iOS. Apex Legends Mobile is een unieke mobiele interpretatie van gameplay met legendarische personages, de allerbeste squad-gevechten en dynamische oorlogsvoering. De game concentreert zich op ongelooflijk veel actie waarin geen moment hetzelfde is, waarvan fans van het Battle Royale-genre zo van zijn gaan houden. Deze mobiele lancering laat spelers op een nieuwe en unieke wijze het universum van Apex Legends betreden en geeft zowel nieuwe als oude fans de kans om hun Apex Legends-ervaring uit te breiden door middel van mobile-first innovaties. Ook biedt het de mogelijkheid om overal en altijd te spelen.

Season 1: Prime Time lanceert vandaag samen met een gloednieuwe gameplay-trailer van de nieuwe mobile-first Legend Fade, een high-tech supersoldaat met krachtige phase shifting-technologie. Met een krachtige tactische ability waarmee hij zichzelf een aantal momenten eerder in een confrontatie kan terugzetten en een ultimate ability die zowel offensieve als defensieve gameplay beloont, lijkt Fade een gevaarlijke toevoeging aan de selectie Legends. Ook wordt er een Prime Time Battle Pass uitgebracht boordevol cosmetische items om de release te vieren, een Seasonal Shop en heel veel andere gloednieuwe content voor Apex-fans. Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe content, tijdelijke modi, Legends, regiospecifieke content en Town Takeovers, die de komende weken en maanden onafhankelijk van de console- en pc-versies worden uitgebracht.

“Vanaf het begin van Apex Legends Mobile wilden we ons concentreren op competitieve mobiele gamers, dus we wisten dat we Apex Legends niet zomaar naar iOS en Android konden porten”, aldus Giovanni Ducati, Head of Mobile. “We moesten Apex Legends Mobile vanaf de grond opnieuw opbouwen om een mobiele ervaring te creëren die niet alleen net zo snel, intens en innovatief was als de originele Apex Legends; het moest ook een nieuwe en unieke ervaring zijn boordevol mobile-first content die op zichzelf staat.”

In Apex Legends Mobile kunnen spelers samenwerken met twee vrienden om het op te nemen tegen andere mobiele spelers. Hierbij kunnen ze de unieke abilities van elke Legend combineren om teamrollen onder de knie te krijgen, synergie tussen plays te creëren en de Apex Games te domineren. Met tien Legends direct na de release, inclusief Fade, kunnen spelers kiezen uit een cast met al hun geliefde Legends, elk met hun eigen unieke abilities en persoonlijkheden die passen bij diverse speelstijlen.

Apex Legends Mobile, dat ontwikkeld is door Lightspeed & Quantum Studios en Respawn Entertainment, bevat de Legends, abilities en locaties waar spelers zo van houden. Met gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen om de concurrentie snel en leuk te maken op mobiele apparaten. Plus een maandelijks Battle Pass-systeem, wekelijkse uitdagingen, verbeterde social systems en nog veel meer zit Apex Legends Mobile boordevol content om spelers terug te laten keren naar de Apex Games.

Direct na de release bevat Apex Legends Mobile de volgende maps en modi:

  • Battle Royale op de World’s Edge-map
  • 3v3 Arena-modus op Thermal Station, Artillery en Overflow
  • Een gloednieuwe, mobile-first Team Deathmatch-modus met Deathmatch- en Clash-regelsets die domineert op vijf maps: Market, Artillery, Overflow, Thermal Station en ten slotte Skull Town

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: