Home Gaming Amazon Games lanceert New World

Amazon Games lanceert New World

by Jos Vis

Vandaag lanceerde Amazon Games New World op pc. New World is een massaal multiplayer online role-playing game waarin spelers het opnemen tegen de spookachtige wildernis van Aeternum, een mysterieus bovennatuurlijk eiland in de schemering van het Age of Exploration.

YouTube video

In Nieuwe Wereld lijden spelers schipbreuk op Aeternum, waar de fundamentele wetten van leven en dood worden overtreden. New World biedt spelers eindeloze mogelijkheden om te vechten, foerageren en smeden terwijl ze het eiland verkennen en veroveren en de duistere mysteries ervan blootleggen. Spelers kunnen samenwerken in facties om te strijden om de controle over de kaart in enorme speler-tegen-speler-gevechten, of solo (of in kleine groepen) op pad gaan om Aeternum te verkennen en zijn geheimen te leren kennen.

“Tijdens onze bètatests hebben al meer dan 1 miljoen spelers voet aan wal gezet in Aeternum en vandaag zijn we verheugd om nog meer avonturiers in New World te verwelkomen”, aldus Christoph Hartmann, vice-president van Amazon Games. “De epische veldslagen van de Nieuwe Wereld, de op vaardigheden gebaseerde gevechten, de prachtige omgeving en het diepgaande ontwerp en de voortgang maken het een spel waarin je echt kunt verdwalen. En omdat Aeternum een ​​levende wereld is, gecreëerd om in de loop van de tijd te veranderen en te evolueren, is vandaag alleen de beginnen – we hebben zoveel meer in petto voor spelers.”

New World biedt realtime actiegevechten die gebaseerd zijn op vaardigheden en diepgeworteld zijn: elke zwaai, ontwijk en blokkering is belangrijk. Aeternum wemelt van de ellendige wezens, verdraaid door eeuwen van dood en opwekking, en spelers moeten hun wapen- en gevechtsvaardigheden aanscherpen als ze willen overleven. New World biedt een breed scala aan multiplayer-gevechtservaringen, waaronder:

  • Oorlog: Epische belegeringsoorlogvoering op grote schaal, met maximaal 100 spelers tegelijk op het slagveld. De uitkomst van elke oorlog bepaalt welk gezelschap van spelers de betwiste gebieden of nederzettingen beheert – en de hulpbronnen die ze bevatten.
  • Outpost Rush: Teams van 20 spelers van twee concurrerende facties strijden om de controle over versterkingen en middelen in deze gamemodus op maximaal niveau die speler-tegen-omgeving en speler-tegen-speler-gevechten combineert.
  • Expedities: Inventieve kerkers voor vijf spelers die spelers naar de verste uithoeken en diepste diepten van Aeternum brengen, waar ze dodelijke vijanden zullen ontmoeten en waarheden over het eiland zullen ontdekken.
  • Invasies: Verdraaide legers van Aeternum verzamelen hun troepen om door spelers gecontroleerde gebieden aan te vallen, en groepen van 50 spelers verzamelen zich om golven van monsters te bestrijden.

De klasseloze progressie van New World geeft spelers de vrijheid om hun personages op unieke manieren te ontwikkelen en de wapens te kiezen – of het nu gaat om mes, poeder of magie – die het beste bij hun speelstijl passen. Een diep crafting-systeem en aanpasbare spelersbehuizing bieden spelers nog meer manieren om hun plaats in de wereld te veroveren.

Om de lancering van New World te vieren, kunnen Amazon Prime-leden het exclusieve Pirate Pack nu tot en met 1 november claimen. Het pack bevat een Pirate-personage-skin, emote en $ 4,99 aan in-game valuta. Het is de eerste in een reeks van zeven Prime Gaming-drops die in 2021 voor New World worden uitgebracht.

New World heeft de classificatie ESRB T (Teen) en is beschikbaar op Amazon.com en Steam. De Standard Edition kost $ 39,99 en de Deluxe Edition, met de Woodsman-pantser en bijlvellen, het Mastiff-huisdier, de Rock/Paper/Scissors-emoteset en het digitale kunstboek New World, is verkrijgbaar voor $ 49,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x