Home Gaming Alles wat je moet weten over Hitman 2 in nieuwe trailer uitgelegd

Alles wat je moet weten over Hitman 2 in nieuwe trailer uitgelegd

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive onthullen de HITMAN Perfected Trailer. De trailer geeft een overzicht van de vele nieuwe functies, spelmodi, upgrades en content in HITMAN™ 2.

De game bevat zes verschillende locaties: Hawke’s Bay (Nieuw Zeeland), Miami (VS), Santa Fortuna (Colombia), Mumbai (India), Whittleton Creek (VS) en het mysterieuze Isle of Sgàil, allen met meerdere paden om te ontdekken, ongekende speldiepte en ontelbare interactieve mogelijkheden.

Spelers kunnen ook genieten van de nieuwe multiplayer-modus in de vorm van Ghost Mode, IO Interactive’s unieke kijk op online 1-versus-1 competitie, en Sniper Assassin, een modus waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Bovendien zal HITMAN™ 2 verschillende upgrades en verbeteringen omvatten, waaronder slimmere gevechts-AI, een gloednieuwe minikaart, beveiligingscamera-rasters, beeld-in-beeld herhalingen, een overvloed aan nieuwe hulpmiddelen, strategisch gebruik van spiegels, de mogelijkheid om je te verstoppen tussen groepen mensen en gebladerte, de terugkeer van de favoriete koffer en nog veel meer!

Al deze functies zijn toegevoegd aan HITMAN™ 2, die op 14 november verschijnt, en The World of Assassination blijft groeien met Elusive Targets, Escalations, Challenge Packs, Contracts en live-content na release, te beginnen met Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, die gepland staat voor release op 20 november en een beperkte tijd beschikbaar is. Deze missies zijn gratis voor alle spelers en bieden slechts één kans om het doelwit te elimineren. Als de missie niet met succes wordt voltooid kan het niet opnieuw worden geprobeerd.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor diegenen die HITMAN™ 2 vooruitbestellen. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie ophttps://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 bevat een unieke en gloednieuwe kijk op de online 1-versus-1 competitie met Ghost Mode. Spelers zullen hun vaardigheden als huurmoordenaar tot het uiterste testen wanneer ze het online tegen elkaar opnemen, beide als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit ghost crates.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x