Home Gaming Alles wat je moet weten over Call of Duty: Vanguard Launch en Season One

Alles wat je moet weten over Call of Duty: Vanguard Launch en Season One

by Jos Vis

Een blockbuster-campagne, 12 operators en 20 multiplayer-kaarten van Sledgehammer Games, evenals een door Treyarch ontwikkelde Zombies-modus met de lancering van Vanguard. Verzending leidt Preseason-content, voordat Season One op 2 december verschijnt wanneer Caldera arriveert in Call of Duty: Warzone Pacific. En zo, zo veel meer. Klaar voor een werkelijk ongelooflijk jaar.

Call of Duty: Vanguard portretteert de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren.

Van de filmische campagne voor één speler tot een ongelooflijke hoeveelheid multiplayer-content en de eerste franchise-crossover Zombies, zorg ervoor dat je klaar bent om Vanguard te spelen wanneer het op 5 november wordt gelanceerd.

Met ontwikkeling geleid door de bekroonde Sledgehammer Games, is de lancering van Vanguard een van de grootste multiplayer-contentdrops in de franchisegeschiedenis. Het is ook nog maar het begin van een episch jaar van gratis aanbiedingen.

Fan-favoriete Multiplayer Map Shipment leidt de aanval tijdens het voorseizoen. Bereid je dan voor op de volledige integratie van Vanguard met Warzone, vanaf de lancering van seizoen één in beide games op 2 december. Dit enorme seizoen bevat een nieuwe Battle Pass, nieuwe iconische WWII-wapens, multiplayer-kaarten en meer. Seizoen één is ook het moment om de gloednieuwe Warzone-kaart in de Stille Oceaan te laden, binnen te vallen en te verkennen: een geheel nieuw eiland genaamd Caldera.

Er is ook RICOCHET Anti-Cheat, nieuwe voortgangssystemen en tal van andere verrassingen in petto voor seizoen één….

Bereid je voor: vanaf 28 oktober begint Call of Duty aan een enorm jaar om naar uit te kijken. Bekijk de officiële tijdlijn voor de komende 35 dagen in de Call of Duty: Vanguard blogpost.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x