Home GamingAndroid Allereerste Pokemon presents Super Pet Contest

Allereerste Pokemon presents Super Pet Contest

by Pim, Sel

The Pokémon Company International heeft vandaag een event aangekondigd dat je absoluut niet mag missen: de ‘Pokémon presents Super Pet Contest’.

Geïnspireerd door de Super Contest Shows in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl – vanaf 19 november 2021 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen – brengt The Pokémon Company International de in-game contests uit de regio Sinnoh tot leven met een digitaal event dat onze geliefde huisdieren in de schijnwerpers zet. Zowel doorgewinterde fans van de Super Contest Shows als nieuwkomers kunnen meteen aan de slag, want foto’s voor het event kunnen vanaf nu geüpload worden!

Tot 9 november 2021 om 09:01 uur CET kunnen dierenliefhebbers en Pokémon-fans uit Oostenrijk, Australië, België, Canada, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Portugal, Spanje en Zwitserland foto’s van hun huisdier uploaden in drie categorieën. Gezelschapsdieren in alle soorten en maten uit deze landen maken kans om op de officiële social media kanalen van Pokémon te verschijnen.1

Foto’s voor de drie categorieën CLEVERCUTE en COOL  kunnen ingezonden worden via de website van ‘Pokémon presents Super Pet Contest’. Je kunt je dan ook opmaken voor een van de schattigste events aller tijden!

Elke dag worden er nieuwe foto’s getoond. Ga daarom in de loop van het event regelmatig naar de site om op je favoriete foto’s te stemmen. Je kunt maximaal tienmaal per dag je stem uitbrengen. Hoe meer liefde je met de pluizige (en niet-pluizige) vrienden van de deelnemers deelt, hoe sterker je onze geliefde gezelschapsdieren in het zonnetje zet! Bezoek tijdens het event ook de officiële social media kanalen van Pokémon, want sommige van onze favoriete inzendingen krijgen speciale aandacht en we presenteren exclusieve content.

Michelle Visage is een wereldwijde televisiebekendheid, een poplegende en een allround superster. Trainer Michelle: “Bij ons thuis – daartoe behoren ook onze twee honden Romeo en Daisy – zijn het allemaal Pokémon-fans en dierenliefhebbers. Het is daarom erg leuk om via dit event gezelschapsdieren in de schijnwerpers te zetten voor het plezier dat ze gezinnen over de gehele wereld verschaffen. Ik kan niet wachten om alle geweldige dieren te zien die mensen tot hun grote geluk hun vriend kunnen noemen!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x