Home GamingAndroid Alle ogen zijn gericht op de nieuwste samenwerking tussen Final Fantasy en Brave Exvius

Alle ogen zijn gericht op de nieuwste samenwerking tussen Final Fantasy en Brave Exvius

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., heeft aangekondigd dat vanaf vandaag tot 16 augustus 2013 een tijdelijk samenwerkingsevenement plaatsvindt dat de spannende wereld van FINAL FANTASY VIII naar spelers van de populaire mobile-RPG FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® brengt.

Tijdens het evenement kunnen spelers zich aansluiten bij de elitaire huurlingengroep SeeD uit FINAL FANTASY VIII om krachtige vijanden te verslaan en beloningen te verdienen. Iconische personages als Squall, Rinoa en Zell komen als summons beschikbaar om toe te voegen aan de teams van spelers. Squall en Rinoa zijn ten opzichte van hun Japanse tegenhangers verbeterd voor het wereldwijde publiek. Vanaf 8 augustus kunnen spelers zich ook wagen in een speciale FINAL FANTASY VIII-kerker om extra beloningen te verdienen.

Meer informatie over de samenwerking is te vinden op de officiële Facebook-pagina van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS: https://www.facebook.com/ffbeen/.

Daarnaast kunnen spelers met de recente introductie van 7-sterreneenheden bepaalde eenheden nu krachtiger dan ooit maken. Door aan bepaalde voorwaarden te voldoen, kunnen spelers populaire personages, waaronder Lightning, Dark Knight Cecil, Luneth, Orlandeau, Gilgamesh, Olive, Dark Fina Seabreeze, Dark Fina, Wilhelm, Marie, Ramza en Delita naar 7 sterren upgraden.

Het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS Fan Festa 2018-evenement, ter ere van de tweede verjaardag van de game, vindt plaats op 8 – 9 december 2018 in het Long Beach Convention Center in Californië, VS. Tickets voor het evenement komen later vandaag beschikbaar via de Showclix-pagina: http://sqex.to/fanfesta2018. Ga voor updates over het evenement en meer informatie naar https://ffbefanfesta.com.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar via de App Store®, Google Play en de Amazon Appstore™. De game is beschikbaar in zes talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees (traditioneel) en Koreaans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x