Home Gaming All For One aangekondigd voor My Hero One’s Justice

All For One aangekondigd voor My Hero One’s Justice

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Bandai Namco Entertainment Europe All for One toegevoegd aan de line-up van MY HERO ONE’S JUSTICE. Ook is er een nieuwe, speciale move onthuld voor alle personages, de EX Plus Ultra! De actiegame, gebaseerd op de beroemde franchise, staat gepland om op 26 oktober 2018 te verschijnen voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc (digitaal) via STEAM® en andere distributeurs.

All for One
was ooit de krachtigste schurk van Japan en tevens de aartsvijand van All Might. Hij hield zich de afgelopen jaren afzijdig van alle superheldenzaken om Shigaraki op te leiden tot zijn opvolger. Spelers kunnen zijn ongelofelijke kracht gebruiken en het epische gevecht tegen All Might recreëren!

De EX Plus Ultra is de ultieme move in MY HERO ONE’S JUSTICE. Door de energiebalken volledig op te laden, kunnen spelers het tij van het gevecht keren door Sidekicks met een drievoudige, krachtige aanval in te roepen!

MY HERO ONE’S JUSTICE lanceert op 26 oktober 2018 voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (digital) via STEAM® en andere distributeurs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x