Home Gaming Alchemic Cutie is nu beschikbaar op Xbox Series S/X en Xbox One

Alchemic Cutie is nu beschikbaar op Xbox Series S/X en Xbox One

by Jos Vis

Het hosten van een stad vol Jellies is een lekker probleem om te hebben. Deze lieve lekkernijen hebben zorg, aandacht en hoop nodig om het leven te leiden tot de liefste in hun kleine buurt. Alchemic Cutie is nu beschikbaar op Xbox One- en Xbox Series S/X-consoles! Spelers kunnen hun eigen verzameling lekkers kweken en kweken op het kleurrijke en vredige eiland Wimba.

YouTube video

Alchemic Cutie is een kalmerende RPG over Jellies en hun groei in de wereld. Terwijl je wilde gelei kweekt en temt, ontmoet je andere dorpelingen, doe je mee aan geleiwedstrijden en vind je een paar mysteries op het eiland om te verkennen.

Elke gelei heeft unieke statistieken en eigenschappen waardoor ze kleine persoonlijkheden hebben. Met meer dan 4.000 visuele stijlen heb je talloze mogelijkheden om je gelei van accessoires te voorzien en te stylen. Je kunt de perfecte gelei-metgezellen temmen, fokken en grootbrengen. Hoe meer variatie, hoe beter de gelei het zullen doen in verwarmde gelei-wedstrijden voor de hoofdprijs. Morph of buff je gelei door het gebruik van alchemie en ontgrendel een smaak van variatie in je stad. Bouw je status op op het eiland van gelei-dromen terwijl je blijvende vriendschappen of zelfs rivalen creëert in de grote gelei-competitie.

Alchemic Cutie Belangrijkste kenmerken:

  • Verken het eiland: verken Wimba-eiland van lente tot winter om de juiste gelei en items voor je gelei-boerderij te vinden. Met veel plekken om te verkennen, van de zandstranden tot de donkere bossen, zijn er genoeg geheimen die je kunt vinden.
  • Ontmoet de dorpelingen: sluit vriendschap met een dorp met gekke, leuke en soms gecompliceerde personages. Help ze door missies te voltooien of gewoon rond te hangen en met elkaar om te gaan.
  • Raise you Perfect Jelly: Elke gelei heeft uniek gegenereerde statistieken, eigenschappen en meer dan 4.000 visuele stijlen. Je kunt de perfecte gelei-metgezellen temmen, fokken en grootbrengen en strijden in verwarmde gelei-competities voor de hoofdprijs. En om de vaardigheden van je gelei echt te vergroten, gebruik je alchemie om speciale items met krachtige effecten te maken of items om te zetten in iets zeldzaams en krachtigs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x