Home Gaming Age of Wonders: Planetfall komt uit op 6 augustus

Age of Wonders: Planetfall komt uit op 6 augustus

by Pim, Sel

Paradox Interactive heeft vandaag nieuwe details onthuld voor Age of Wonders: Planetfall. Het komende sci-fi strategiespel en de opvolger van de reeks van Triumph Studios komt naar de PlayStation®4, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en pc op 6 augustus 2019. 

In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later heeft de scheiding broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur. 

Een nieuwe story trailer die vandaag is uitgekomen volgt de Vanguard-factie wanneer ze voor de eerste keer terugkeren naar hun oude imperium. 

“Het is officieel – het aftellen is begonnen! We kunnen niet wachten om deze ervaring bij fans te bezorgen en we zijn hard aan het werk om Age of Wonders: Planetfall klaar te maken voor primetime,” zei Lennart Sas, CEO van Triumph Studios. “Het is een enorm project, maar ik heb vertrouwen in ons team en ik weet dat spelers dit spel geweldig gaan vinden.”

Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer.   

Pre-orders voor Age of Wonders: Planetfall zijn nu beschikbaar, met een hoop early-bird bonussen en speciale aanbiedingen, waaronder custom cosmetic packs en een exclusieve Scenario Planet vol met buitenaardse wezens. 

Pre-order Bonus (alle edities):

  • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng fashion en flare naar the final frontier!

Deluxe Edition Content:

  • Bravado Bundle Cosmetic Pack – Niets zegt “We zijn hier om de maatschappij naar ons imago te herbouwen” als een echte coole bandana.
  • Spacerpunk Cosmetic Pack – Jouw stijl zal zich niet houden aan de regels van een gevallen galactische maatschappij!
  • Infested Worlds Scenario Planet – Overleef in een wereld overvallen door buitenaardse flora en fauna gedomineerd door Kir’ko facties!

Premium Edition Content:

  • Age of Wonders Planetfall: Premium Edition bevat alle content van de Deluxe Edition en de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de drie geplande uitbreidingen en een onmiddelijke beloning op basis van het platform.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x