Home Gaming After Us komt uit op 23 mei

After Us komt uit op 23 mei

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Piccolo Studio, vooral bekend van Arise: A Simple Story, kondigde After Us aan in december vorig jaar. Hoewel het misschien niet de meest opvallende aankondiging was, trok het zeker de aandacht met zijn belofte van een surrealistisch platformavontuur. Nu is bevestigd wanneer het spel uitkomt en zijn er nieuwe gameplay-details onthuld.

After Us wordt op 23 mei uitgebracht en brengt spelers naar een surrealistische versie van de aarde in een verre toekomst waarin al het leven is weggevaagd. Spelers spelen als een kleine nimf die voor de eerste keer in de wereld wordt gebracht. In een PlayStation Blog-post beschrijft de algemeen manager van Piccolo Studio, Alexis Corominas, de setting van het spel als “een vreemde, onirische, maar uiteindelijk boeiende wereld waar alledaagse objecten rondzweven, sommige klein, andere enorm, en waar een laag gevaarlijke olie het land besmeurt.”

Op het gebied van gameplay zal After Us een mix van gevechten, platforming, puzzels en uitdagingen voor traverseren gebruiken, allemaal verspreid over de tien biomen die de wereld van het spel zullen vormen. Het spel belooft abstracte kunstontwerpen, high-speed platforming en beweging, een dynamisch camerasysteem, milieustorytelling en meer. Bekijk de gameplay-trailer hieronder voor meer details.

Wanneer het spel uitkomt, zal After Us beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: