Home Gaming After the Fall lanceert een explosie van een update met nieuw arsenaal, free-for-all-modus en meer

After the Fall lanceert een explosie van een update met nieuw arsenaal, free-for-all-modus en meer

by Jos Vis

Vertigo Games, de VR-specialist voor uitgeverij en ontwikkeling van de wereldwijde Koch Media Group, heeft zojuist de ‘Shock & Awe’-update voor After the Fall uitgebracht. Deze toevoeging aan het Frontrunner-seizoen van de game brengt een geweldig arsenaal met zich mee en is gratis beschikbaar voor alle eigenaren van de game op Meta Quest 2, PSVR (zowel digitaal als fysiek) en PC VR. Om dat te vieren heeft Vertigo Games vandaag twee aparte trailers uitgebracht. De actievolle Co-op-trailer is gemaakt met ondersteunde LIV-software, waarmee makers hoogwaardige mixed reality-content kunnen produceren. De Frontrunner Season-overzichtstrailer toont alle nieuwe en eerder toegevoegde content in de game sinds de lancering.

De ‘Shock & Awe’-update brengt een geweldig arsenaal met zich mee, waaronder het Shockwave Power Device, Rage Booster, Warhead en een Tommy Gun. Spelers kunnen naar floppydisks malen om deze nieuwe items te claimen, waardoor ze hordes Snowbreed op nieuwe, impactvolle manieren kunnen opnemen. Naast de nieuwe verbruiksartikelen en het gevechtsapparaat zijn nu ook een gratis PvP-modus en de ‘Stockpile’ PvP-kaart aan het spel toegevoegd. Deze nieuwe kaart is een herbestemd magazijn dat draait om close-quarter-gevechten en razendsnelle respawns met items die verspreid over de kaart te vinden zijn.

Het Frontrunner-seizoen bracht al de goed ontvangen Horde-modusupdate en Boulevard-update, die twee horde-moduskaarten introduceerde, een nieuwe revolver, de Boulevard Harvest-kaart, de ‘Skimmer’-vijand (die nu aan alle Harvest-kaarten is toegevoegd), de LMG en revolverwapens, en veel spelersoutfits. In de toekomst is Vertigo Games van plan om de wereld van After the Fall voor al zijn spelers uit te breiden en verder te verbeteren.

Met intense co-op en crossplay voor 4 spelers (PC VR, PlayStation VR en Quest 2) als kern, biedt After the Fall een co-op gameplay boordevol actie, vanaf de grond opgebouwd voor VR. Beginnend in een gedeelde ruimte met maximaal 32 andere spelers op alle platforms, wagen spelers zich in de overblijfselen van post-apocalyptisch LA in squadrons van vier, met wapens met real-life bewegingen. Om hun vijanden voor te blijven, speuren spelers naar de ondoden geteisterde VR-wereld, met nieuwe ontdekkingen op de loer om elke hoek. Als ze klaar zijn, wachten de competitieve Tundradome PvP-arena en eindeloze hordes in Horde-modus op hen.

After the Fall – Launch Edition, ontwikkeld door Vertigo Studios (Arizona Sunshine) en uitgegeven door Vertigo Games, is nu beschikbaar op Quest 2, PlayStation VR en Steam voor een adviesprijs van € 39,99, met een Deluxe Edition op PlayStation VR en Steam voor een adviesprijs van € 49,99. Een release op de originele Quest volgt op een later tijdstip. De fysieke editie genaamd After the Fall – Frontrunner Edition is nu beschikbaar op PlayStation VR voor € 49,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: