Home Gaming Afrojack en Yarasky spelen Call of Duty: Black Ops III nieuwste uitbreiding Awakening live voor alle fans wereldwijd

Afrojack en Yarasky spelen Call of Duty: Black Ops III nieuwste uitbreiding Awakening live voor alle fans wereldwijd

by Sven

Als de meest verkochte game van 2015 met zijn eerste uitbreiding komt wordt daar wereldwijd door alle fans reikhalzend naar uitgekeken. Reden genoeg voor DJ Afrojack en YouTuber Yarasky om de krachten te bundelen en de release van Call of Duty: Black Ops III: Awakening te vieren met een live-stream event op 3 februari.

Iedereen kan op 3 februari om 20.00 uur de live-stream bekijken waarin Afrojack en Yarasky alle nieuwe maps van de nieuwe DLC spelen. De maps worden allemaal onder de loep genomen, verschillende modi worden gespeeld en de nodige tips and tricks worden uitgedeeld aan de kijkers. Ook worden er veel goodies en prijzen tijdens de stream weggegeven. De stream is 3 februari vanaf 20.00 te vinden op https://www.youtube.com/embed/3EHatD_mBZY.

Fans kunnen ook zelf meespelen met de twee hosts van de avond. Houd dan goed de twitter accounts van Yarasky (https://twitter.com/yaraskygaming) en Afrojack (https://twitter.com/djafrojack) in de gaten, zij zullen de locatie waar fans hun PSN ID kunnen achterlaten bekend maken via hun kanalen.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x