Home GamingAndroid Aerosoft zal dit jaar aanwezig zijn op Gamescom

Aerosoft zal dit jaar aanwezig zijn op Gamescom

by Jos Vis

Aerosoft, een uitgever gespecialiseerd in simulatiegames, kondigt vandaag officieel haar deelname aan gamescom 2022 aan. Het bedrijf zal vertegenwoordigd zijn met eigen stands in beide ruimtes, het publieke entertainmentgedeelte en het bedrijventerrein voor vakmensen.

Op een tentoonstellingsruimte van meer dan 100 m² in hal 8.1 biedt de uitgever bezoekers van alle leeftijden inzicht in aankomende simulaties, inclusief nog onaangekondigde titels. Naast hands-on stations voor pc- en consolegames, kunnen bezoekers zich vermaken op drie grote simulators: er is een full-motion simulator, een echte offroad-truck (uit de game Heavy Duty Challenge) en de cabine van een echte brandweerwagen, waarin spelers een reddingsrit kunnen simuleren.

Winfried Diekmann, CEO en oprichter van Aerosoft, zegt: “We horen over afwijzingen van een paar internationale uitgevers, maar we ondersteunen gamescom en Duitsland als bedrijfslocatie – en dit jaar hebben we zelfs onze grootste stand tot nu toe. We kijken ernaar uit om ons eindelijk weer in de strijd te kunnen werpen na twee onplezierige jaren van verminderd contact met onze spelers! En we beloven: we hebben veel spannende spellen, die natuurlijk ook ter plaatse te spelen zijn!”

Journalisten krijgen tijdens gamescom de mogelijkheid om interviews te boeken met Aerosoft en de ontwikkelaars van de games in de business area. Meer gedetailleerde informatie over de line-up wordt in de komende weken bekend gemaakt. Een voorlopig portfolio-overzicht zal beschikbaar zijn op 12 augustus met de Nextsim-stream, waar Aerosoft de inzichten, beelden en interviews van zijn eigen interne tentoonstelling genaamd NextSim zal samenvatten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: