Home Gaming Aerosoft verzorgt de publicatie van Microsoft Flight Simulator in Europa

Aerosoft verzorgt de publicatie van Microsoft Flight Simulator in Europa

by Jos Vis

Aerosoft, het toonaangevende bedrijf voor hoogwaardige simulatiegames, is verheugd een publicatiepartnerschap aan te kondigen met Xbox Game Studios voor de langverwachte Microsoft Flight Simulator, beschikbaar op 18 augustus. Als de officiële Europese uitgever van de discversie voor de detailhandel, brengt Aerosoft de eerbiedwaardige simulator naar winkels in alle Europese landen. De retail disc-versie met 10 dubbellaagse dvd’s in een doos van hoge kwaliteit zal in twee edities worden uitgebracht: de Standard Edition met een gedrukte handleiding kost 69,99 € en de Premium Deluxe Edition wordt verkocht voor 129,99 € en bevat 10 extra vliegtuigen en luchthavens en een gedrukte handleiding met harde kaft.

Naast de schijfversies voor de Europese markt, zal Microsoft Flight Simulator beschikbaar zijn als digitale versie voor Windows 10 of op Xbox Game Pass voor pc (bèta). Bezoek de officiële Microsoft Flight Simulator-website voor meer informatie over de digitale versies.

“Het is een eer voor Aerosoft om de uitgever te zijn van de boxed versie van de nieuwe Microsoft Flight Simulator. We kijken ernaar uit om de game in winkels in heel Europa te zien ”, zegt Winfried Diekmann, CEO en oprichter van Aerosoft. „We hebben nauw samengewerkt met de ambitieuze en getalenteerde teams van Microsoft en Asobo Studio en we zijn erg blij dat we kunnen bijdragen aan het succes van deze geweldige vluchtsimulator.”

Aerosoft zal ook uitgebreide add-ons ontwikkelen voor Microsoft Flight Simulator waarmee spelers realistische vliegtuigen en luchthavens kunnen verkennen.

“Dit is een opwindende tijd voor ons allemaal bij Xbox Game Studios om samen te werken met Aerosoft en Europese gamers en simmers de keuze te geven tussen een disc-versie voor de winkel of digitale download”, zegt Jorg Neumann, hoofd van Microsoft Flight Simulator. “Aerosoft is ook druk bezig met het maken van originele inhoud voor Microsoft Flight Simulator en we kunnen niet wachten om hun add-ons met de community te delen.”

Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: