Home GamingAndroid Activision op E3 2016

Activision op E3 2016

by Mark van Truijen

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3 Expo) 2016 pakt Activision Publishing uit met de laatste innovaties van de marktleidende franchises. De E3 Expo gaat dinsdag van start in het LA Convention Center in de Verenigde Staten en het publiek kan daar kennismaken met Call of Duty®: Infinite Warfare, Destiny: Rise of Iron en Skylanders® Imaginators.

Op de E3 Expo onthult Activision Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty®: Modern Warfare Remastered. Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat 10 MP maps uit de oorspronkelijke Call of Duty: Modern Warfare. Modern Warfare Remastered is een volledige game download, waar een internetverbinding noodzakelijk voor is. Bezoek voor meer informatie www.callofduty.com/MWR_FAQ. Infinite Warfare introduceert een nieuwe setting en het meeslepende verhaal neemt je als speler mee op een epische reis naar een oorlog die zo groot is dat die zich uitstrekt tot ver voorbij onze aarde. Dat is nog nooit eerder in de serie gebeurd. De game is in PlayStation booth #4522 te zien op de beursvloer.

Activision en Bungie introduceren ook het volgende chapter van Destiny: Destiny: Rise of Iron, een avonturenverhaal waarin het draait om moed en eer. Vanaf 14 juni is de game in pre-order te plaatsen. Je ontvangt dan als bonus een limited-edition, black and silver Iron Gjallarhorn wapen*.

De wegbereiders van het Toys-to-Life genre zijn terug. In Skylanders Imaginators kun je als Portal Master je fantasie de vrije loop laten en zo zelf je favoriete Skylanders ontwerpen.

Activision op E3

Call of Duty: Infinite Warfare – De onderscheiden studio Infinity Ward verkent nieuwe werelden wat betreft storytelling in een vanuit de personages vertelt verhaal. Ook worden de grenzen afgetast van leiderschap en de verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt. Als speler ben je bevelhebber in tijden van oorlog. Je bent Captain Reyes, een zogenaamde Tier 1 Special Operations soldier, en je pakt de verantwoordelijkheid op de Retribution, een van de laatste overgebleven oorlogsschepen op aarde. Het zijn zware tijden als jij als Reyes de troepen van de coalitiemacht moet zien te mobiliseren om zo een oorlog te kunnen winnen, die zich uitstrekt tot ver buiten onze aarde.

Infinite Warfare introduceert nieuwe wapens, player abilities en waanzinnige settings. De game heeft een single player en een multiplayer mode, plus een unieke cooperative zombies experience. Nadere details worden in september vrijgegeven op de Call of Duty fanbijeenkomst Call of Duty® XP. Bezoek www.callofduty.com voor het laatste nieuws. Call of Duty: Infinite Warfare is in ontwikkeling voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game heeft nog geen rating gekregen van de ESRB. Bezoek voor meer informatie www.callofduty.com, www.youtube.com/callofduty of volg de ontwikkelingen via @CallofDuty op Twitter, Instagram en Facebook.

Destiny – Activision en Bungie komen met Destiny: Rise of Iron, de volgende uitbreiding van het Destiny universum. Guardians worden uitgedaagd om zich op te werpen als de next generation van Iron Lords en de krachten te bundelen met een legende uit de Golden Age van de mensheid. Dat is de enige manier om eens en voor altijd een halt toeroepen aan de almaar voortwoekerende slechtheid. Nieuw in de game zijn de setting The Plaguelands, een six-player Raid, een cooperative three-player Strike, meer queesten, wapens, uitrustingen, competitive multiplayer maps, een verhoging van het Light level, een gemuteerde vijandelijke sectie van de Fallen, en meer. De uitbreiding komt op 20 september beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One (voor sommige onderdelen zijn PlayStation Plus en Xbox Live Gold vereist) en is alleen te gebruiken als je de Destiny game en The Taken King (omvat Expansions I & II) hebt, die allebei apart worden verkocht. Bezoek voor meer informatie www.DestinyTheGame.com. Voor exclusieve updates kun je de officiële sociale kanalen van Destiny volgen: www.facebook.com/DestinyTheGame en via @DestinyTheGame op Twitter. Ga naar www.Bungie.net voor direct contact met de ontwikkelaars.

Skylanders Imaginators – Dit najaar geven Activision en Toys For Bob kids zoveel macht dat ze hun eigen Skylanders kunnen maken. Met de lancering van Skylanders Imaginators wek je als speler de Skylanders die je in je wildste fantasieën hebt gecreëerd tot leven. Uiterlijk, powers, abilities, namen, catchphrases, bijpassende muziek en nog veel meer. Met hun eigen Skylanders – die de Imaginators worden genoemd – kunnen Portal Masters ten strijde te trekken om zo Kaos te verslaan. Skylanders Imaginators introduceert ook Skylanders Senseis, nieuwe helden die staan voor 10 verschillende Battle Classes, waaronder Knight, Sorcerer, Bowslinger en Brawler, die de Portal Masters zullen bijstaan om Skylands te redden. De laatste toevoeging aan de onderscheiden franchise, die nu al in pre-order beschikbaar is, ondersteunt alle 300+ Skylanders uit eerdere games. Skylanders Imaginators komt op 16 oktober uit in Noord-Amerika, op 14 oktober in Europa en op 13 oktober in Australië/Nieuw Zeeland. Bezoek voor meer informatie www.Skylanders.com of volg Skylanders op de officiële sociale kanalen Facebook, Instagram, Twitter,YouTube en het pas gelanceerde Snapchat kanaal: Skylanders.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x