Home Gaming Activision, Nickelodeon en PlatinumGames brengen TMNT trailers uit

Activision, Nickelodeon en PlatinumGames brengen TMNT trailers uit

by Mark van Truijen

Elke video zet een andere groene held in de spotlights en zo zie je wat hun specifieke vechtstijlen en persoonlijkheden zijn. Leo met zijn vastberaden focus, Raph’s explosieve aanvallen, Mikey’s woeste energie of Donnie’s berekende genialiteit – elke Turtle heeft zijn eigen unieke talenten. In de trailers zijn ook enkele vijanden uit het legioen van de Foot Clan te zien en je krijgt een kijkje op een aantal locaties. Het strijdtoneel in de game ligt verspreid over heel New York City, van de riolen tot de skyline.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is een third-person team brawler, geschikt als single-player maar je kunt ook los gaan in four-player online co-op. In de intensieve gameplay en verbluffende visuals herken je de hand van ontwikkelaar PlatinumGames. Je kunt je team upgraden en uitrusten met de beste wapens en abilities, zodat je optimaal voorbereid bent om het op te nemen tegen de machtigste bazen van Foot, zoals Shredder, General Krang, Karai, Bebop, Rocksteady, Armaggon, Wingnut en Slash. De game heeft kleurige cel-shaded graphics en biedt een origineel verhaal met een komische twist van de hand van Tom Waltz, schrijver voor IDW Publishing.

Zowel voor retail als digitaal komt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan op 27 mei uit voor de PlayStation®4 en PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, en Windows PC via Steam.3024AP-903_TMNT MIM_Bio Card

3024AP-903_TMNT-MIM_Bio-Card_Raph 3024AP-903_TMNT-MIM_Bio-Card_Leo 3024AP-903_TMNT-MIM_Bio-Card_Donnie

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x