Home GamingAndroid Activision lanceert twee nieuwe Ghostbusters games

Activision lanceert twee nieuwe Ghostbusters games

by Mark van Truijen

Met de release van de film Ghostbusters, die gisteren in première ging, brengt Activision Publishing in samenwerking met Sony Pictures twee spannende nieuwe Ghostbusters games uit.

Ghostbusters is een third-person role-playing actiegame met single-player en een co-op multiplayer voor maximaal vier spelers. De game speelt zich af na de gebeurtenissen in de film. Als speler bestuur je een stel beginnende ‘rookie’ ghostbusters die in een bespookt Manhattan de meest akelige buurten in moeten. Terwijl je de stad opschoont van duistere geesten ontdek je allerlei verborgen collectibles. Je hebt de keuze uit vier helden met allemaal hun eigen unieke gaven. Elk personage is tijdens het spelen te upgraden met nieuwe gear en abilities. Ghostbusters is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation4, Xbox One en Windows PC via Steam. De game heeft de PEGI-rating 12.

Ook is de Ghostbusters Bundle vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze bevat de Ghostbusters game, DLC met vier klassieke Ghostbusters outfits en een extra val, plus een dashboard theme die is geïnspireerd op de game. De Ghostbusters Bundle is in Europa via PlayStationNetwork beschikbaar voor PlayStation4 en wereldwijd voor Xbox One via de Xbox Games Store.

Ghostbusters: Slime City is een nieuwe mobiele game waarin je als speler een beginnende ghostbuster speelt. Zo bescherm je de stad tegen een paranormale bedreiging. Stel een uniek proton pack samen en klaar daarmee de klus die op je ligt te wachten. Je upgrade het hoofdkwartier en maakt gebruik van steeds nieuwere en betere wapens. De rewards worden groter en je sluit je aan bij anderen om in teams mee te doen aan community challenges, events en PvP-wedstrijden. Zo klim je op naar de top van de leaderboards. Ghostbusters: Slime City is beschikbaar als gratis download. In-app aankopen gaan via de App Store (voor geselecteerde iPhone, iPad en iPod touch devices), via Google Play (voor geselecteerde Android devices ) en in de Amazon Appstore (voor geselecteerde Kindle devices).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x